Inloggen
Bestellijst

Orderpicker reachtruck

Orderpicker reachtruck

Eindhoven | 40 uur


Hi hoogvlieger! Kom je bij onze een harde groeiende club met enthousiaste collega’s? Zorg jij voor een veilige en efficiënte opslag en verplaatsing van onze producten? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, interne opslag en uitgifte van goederen. Waarbij jij als reachtruckchauffeur verantwoordelijk bent voor het opslaan en verplaatsen van goederen voor de uitlevering van bestellingen. Efficiëntie, precisie en voorzichtigheid vertrouwen we aan jou toe!


Zo ziet een werkdag er bijvoorbeeld uit:

07:30 uur: Start van de dag, met een kop koffie wordt de planning doorgenomen.


07:35 uur: Vandaag staat de verhuizing naar onze nieuwe hal op de planning. Je weet wat je te doen staat; namelijk de producten en het materiaal uit onze stellingen verzetten met de reachtruck of stapelaar. Je weet ook hoe je zo’n verhuizing het beste kan aanpakken, dus je legt dit voor aan de teamleider van het magazijn. Hij vindt jouw idee top, dus je gaat aan de slag.


12:00 uur: Lunchtijd. Vorige week hebben we een certificering behaald, waardoor er getrakteerd wordt op een frietje tijdens lunchtijd. Buiten staat de frietkar al klaar.


13:00 uur: De collega’s van afdeling Productie hebben het erg druk met hun planning, dus er wordt gevraagd of je hen een uurtje kan helpen. Je gaat aan de slag met het isoleren van ventilatiekanalen.


14:00 uur: Net op tijd, er komt een grote levering binnen van een bekende leverancier. De materialen die in dit geval geleverd worden moeten naar zowel pick locaties als bulk locaties. Je bekijkt wat prioriteit heeft en begint met de put away naar bulk locaties. Vervolgens help je nog snel even een paar collega’s met het picken van de producten op locaties waar jij als reachtruck chauffeur alleen bij kan.


16:30 uur: Hard gewerkt! Je zorgt dat de reachtruck weer aan de lader zodat je morgen weer direct kan starten.


Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een geldig reachtruckcertificaat en hebt ervaring met de reachtruck.
  • Je bent geordend, netjes en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan.
  • Je bent woonachtig in de omgeving Eindhoven.
  • Je werkt accuraat en zelfstandig.
  • Je beheerst de Nederlandse of de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.


Ons aanbod

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze “familie”. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. We bieden een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en functie. Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantie dagen en 13 ATV dagen (o.b.v. een fulltime dienstverband).


Wie zijn wij?

Econox is een hard groeiend bedrijf met een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals met de ambitie om samen top prestaties te leveren, waarmee we onze klanten blij maken. We zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling en ventilatie producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigd Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, België en Duitsland en heeft zowel nationale en internationale ambities. Econox telt momenteel ruim 100 medewerkers en heeft samen met haar zusterbedrijven Ventilatieland, Luftungsland GmbH en Innovent Luchttechniek b.v. een belangrijke positie in de markt verworven.


Interesse?

Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij, of heb je eerst nog wat vragen? Neem contact op met Anouk Dings, HR Manager, via nummer 06-21381796 of stuur je CV per mail naar adings@econox.nl. We kijken ernaar uit!Nieuwsgierig naar je werkplek en je nieuwe collega’s? Bekijk dan onze bedrijfsvideo!
Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld, wij reageren alleen naar kandidaten zelf.

Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210920 13:25:04 PC11False0FalseTrue220102