Inloggen

Vacature: Accountmanager buitendienst Ventilatie en Luchtbehandeling

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Accountmanager Buitendienst ter uitbreiding van ons salesteam. Je wordt primair verantwoordelijk voor onze commerciële activiteiten, acquisitie en het onderhouden en verbreden van relaties. Trek jij er graag op uit en stel je de klant altijd centraal? Dan is deze functie iets voor jou!


Wat ga je doen?

Je bent in de rol van Accountmanager Buitendienst verantwoordelijk voor onze huidige klanten maar ook voor het aantrekken van nieuwe klanten. De informatie die je uit het veld verzamelt koppel je terug aan de organisatie. Je draagt hiermee actief bij aan de Business Development van ons snelgroeiende bedrijf.

Jouw focus ligt op het creëren van toegevoegde waarde in de gehele keten, van producent tot eindklant. Daarnaast houd jij je bezig met het initiëren van verbeteringen. Je doel aan het einde van elke dag is een tevreden klant en het verwezenlijken van omzet- en marge groei voor beide partijen. In deze functie werk je deels op kantoor en daarnaast ben je veel onderweg voor klantbezoeken en projecten.


Wij verwachten:

Je hebt al een aantal jaren succesvolle commerciële buitendienst ervaring en je bent ondernemend ingesteld. Je hebt ervaring bij een fabrikant of technische groothandel in de installatietechniek, daardoor maak jij je onze markt snel eigen. Daarnaast ben je vak volwassen en volg je vanuit persoonlijke interesse de trends en ontwikkelingen binnen onze branche. Deze componenten vul jij aan met:

 • MBO+/ HBO denkniveau;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je bent een weloverwogen gesprekspartner met sales skills;
 • Je bent proactief ingesteld, herkent business kansen en speelt hier adequaat op in;
 • Je hebt het vermogen om met vrijheid om te gaan, je bent betrouwbaar en beschikt over een flexibele instelling.


Wat kan je van ons verwachten?

 • Direct een vast contract!
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een bonus;
 • Een auto, laptop (Surface) en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Je wordt onderdeel van een professionele organisatie met sterke financiële positie en enorme drive om de top te behalen;
 • Je bent onderdeel van een jong en ambitieus team met allerlei leuke activiteiten zoals vrijdagmiddagborrels en personeelsuitjes;
 • Een goede pensioensregeling;
 • Elke dag vers fruit op je werk en heerlijke koffie;
 • Een prettige werkplek die goed bereikbaar is.


Wie zijn wij?
Wij zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling, ventilatie en rookgasafvoer producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigt Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Onze kracht en toegevoegde waarde is het juist adviseren van onze klanten in maatwerk en standaard oplossingen. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, Engeland, België en Duitsland en heeft zowel nationale en internationale ambities. Onze groep telt momenteel ruim 100 medewerkers en heeft samen met haar zusterbedrijven Ventilatieland, Lüftungsland GmbH, Ventilationland Ltd en Innovent Luchttechniek b.v. een belangrijke positie in de markt verworven.


Interesse? Solliciteer dan nu!

Als je gaat solliciteren bij Econox wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten. Ons sollicitatieproces bestaat uit 4 stappen:


 1. Stuur je CV naar ons HR team (Bregje en Anouk), via hr@econox.nl .
 2. Ons streven is om binnen 2 werkdagen te reageren.
 3. Als we je sollicitatie interessant vinden nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.
 4. Aangenomen? Aan de slag!


Wil je meer informatie over deze functie stuur dan gerust een mail of bel naar 06 213 817 96. Tot snel!

SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen