Inloggen

Ontdek Ruck bij Econox

Econox is de exclusieve dealer van het Duitse kwaliteitsmerk Ruck ventilatoren. Ruck ventilatoren GmbH is een bedrijf dat vernieuwing en efficiëntie hoog in het vaandel draagt. Zij blijven continu innoveren en dat zie je terug in de nieuwe producten voor de verschillende toepassingen die op de markt komen.


Trotse Partner en exclusieve distributeur van Ruck ventilatoren GmbH in Nederland

Een goede ventilatie is ongetwijfeld een van de belangrijkste factoren om comfort te creëren, of dat nu in een particuliere woning, een bedrijfsgebouw of horeca is. Ruck is een van de meest vooraanstaande merken van allerlei soorten ventilatiesystemen en vanaf anno 2017 trotse Partner van Econox. De voordelen die u als klant heeft zijn:

  • Grootste assortiment online
  • Complete technische documentatie online
  • Snelle levertijden
  • Laagste prijsgarantie
  • En als wij er echt niet uitkomen, hebben we nog altijd de technische medewerkers van Ruck tot onze beschikking


Het uitgebreide assortiment van Ruck

Ventilatie is een breed begrip en het spreekt dan ook voor zich dat het merk Ruck een uitgebreid gamma aan mogelijkheden biedt. Zo zijn er buisventilatoren, dakventilatoren en Axiaalventilatoren en ook Horecaventilatoren voor horeca ventilatie behoren tot het aanbod. Daarnaast is Ruck gespecialiseerd in luchtbehandelingskasten.

Ruck buisventilator Etamaster 124m³/h diameter  100 mm - EM 100L E2 01
Ruck dakventilator verticaal met EC motor en opendraaiende ventilatie-unit 610m³/h - DVA 190 ECP 31
Ruck axiaal ventilator rond Ø315 mm - 4955 m³/h - AL 315 D2 01
Ruck ROTO luchtbehandelingskast met warmtewiel 1500m³/h (ROTO K 1050 H WOJR)

Waarom kiezen voor Ruck ventilatoren?

Kwaliteit, innovatie en efficiëntie zijn voor Ruck het belangrijkste. Ruim 10 % van alle werknemers is bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. De efficiëntie van de ventilatoren zie je terug in het lage energieverbruik, stille werking en zelfs in de wijze van verzending.

Voor de productie wordt software van de beste kwaliteit gebruikt, waaronder PDM, CAD/CAM, 3D CAD en CFD, om de productie een niveau hoger te tillen. Bovendien wordt bijna elk onderdeel van de ventilatoren in hun eigen fabriek gemaakt, Ruck is hierin niet afhankelijk van derden. Het geautomatiseerde laboratorium en testapparatuur van uitstekende kwaliteit voor zowel geluid, motorverwarming en lucht zorgen daarbij voor een constante verbetering van producten. Elk product dat de fabriek verlaat wordt handmatig getest om de kwaliteit te waarborgen.Over Ruck GmbH

In 1992 is het Duitse bedrijf Ruck Ventilatoren GmbH als eenmanszaak opgericht in een garage in Spaichingen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met circa 240 medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Boxberg heeft Ruck twee dochterondernemingen; één in Groot-Brittannië en één in Roemenië. Ruck is een bedrijf met een duidelijk familiekarakter, de meeste werknemers zijn immers al jarenlang werkzaam binnen dit bedrijf. De grote mate van betrokkenheid van de werknemers is, naast moderne software en productie, de grootste kracht van Ruck.


Garantie en service

Op de producten van Ruck krijgt u standaard 2 jaar garantie. Op onze website vindt u uitgebreide productomschrijvingen, handleidingen en productvideo’s. Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u vragen over Ruck producten? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 40 249 19 49 of stuur een mail naar info@econox.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen