Inloggen
Bestellijst

Februari is Vent-Axia maand bij Econox

De maand februari staat bij Econox in het teken van Vent Axia. Vanaf nu krijgt u nog meer korting op alle producten van Vent Axia. De verhoogde kortingscondities kunt u direct bij de producten zien zodra u inlogt in uw account. Nog geen account? Maak deze dan hier aan. Ook na deze maand blijven de aangescherpte condities geldig.


Vent-Axia WTW-filters


Uniflexplus luchtverdeelsysteem


Het Uniflexplus luchtverdeelsysteem is ontworpen om het aanleggen van ventilatie zo snel en eenvoudig mogelijk te maken. De flexibele luchtslangen zijn eenvoudig op maat te snijden en kunnen tijdens de installatie nog makkelijk verlegd worden. Het systeem is zeer geschikt voor woningbouw, appartementsbouw en kleine utiliteit bouw.


Bekijk het Uniflexplus luchtverdeelsysteem.

Vent-Axia UniflexPlus+ RV


Vent-Axia RV ventielen


Het RV ventiel van Vent-Axia, is een toe- en afvoerventiel met 26 verschillende instelmogelijkheden. De gewenste luchthoeveelheid is in te stellen zonder het ventiel uit het plafond te nemen en het ventiel zal altijd dezelfde hoogte behouden van 27 mm.Bekijk het Vent-Axia Uniflex+ RV ventiel.

Vent-Axia WTW-units

Vent-Axia WTW-units


De Vent-Axia Kinetic komt in twee varianten, de Sentinel Kinetic en Sentinel Kinetic Plus. Deze zijn de kleinste toestellen in hun reeks, maar met een hoog rendement . De behuizing is compact, overal makkelijk te installeren en uit gerecycleerde materialen opgebouwd.Bekijk alle Vent-Axia WTW-units.

Vent-Axia badkamerventilatoren

Vent-Axia badkamer ventilatoren


Vent-Axia heeft diverse badkamerventilatoren op de markt gebracht. De Supra, Svensa PureAir, de Svara en de Lo-Carbon iQ van Vent-Axia zijn stuk voor stuk stille en slimme ventilatoren. De Lo-Carbon iQ heeft een zelflerende vochtsensor en de Svensa PureAir beschikt over meerdere sensoren, waaronder een geursensor.


Bekijk alle Vent-Axia badkamerventilatoren.

Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 03:37:56 PC11False0FalseTrue220102