Inloggen
Bestellijst

Werken bij Econox


Wil jij deel uitmaken van een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals? Is jouw ambitie net als die van ons om samen top prestaties te leveren waarmee we onze klanten blij maken? Heb je een goede portie humor en leef je met een glimlach? Kijk dan snel hier beneden naar onze vacatures want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!


Wij zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling, ventilatie en rookgasafvoer producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigt Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Onze kracht en toegevoegde waarde is het juist adviseren van onze klanten in maatwerk en standaard oplossingen. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, Engeland, België en Duitsland en heeft zowel nationale en internationale ambities. Onze groep telt momenteel ruim 100 medewerkers en heeft samen met haar zusterbedrijven Ventilatieland, Lüftungsland GmbH, Ventilationland Ltd en Innovent Luchttechniek b.v. een belangrijke positie in de markt verworven.


Wat hebben wij jou te bieden


Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze “familie”. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. We bieden een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en functie en je tevens de ruimte biedt voor verdere groei in je carrière. Je mag zelf mee beslissen over je ontwikkeling met behulp van opleidingen en trainingen. Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantie dagen, 13 ATV dagen en een variabele bonusregeling.


Interesse in een van onze vacatures?


Heb je interesse in een van onderstaande banen, of heb je vragen? Neem contact op met onze HR-afdeling via vacature@econox.nl.

Iedere sollicitatie wordt zorgvuldig door ons behandeld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo

Welkom bij EconoxBeknopte omschrijving:

Bekijk hier onze nieuwe bedrijfsvideo en maak alvast kennis met je nieuwe collega's.
Meewerkend Voorman IsolatieBeknopte omschrijving:

Kwalitatieve en innovatieve ventilatiekanalen produceren is een teamsport bij Econox B.V. Wil je samen met je team top prestaties leveren? Ben je naast een harde werker iemand die sturing kan geven aan een team? Kom dan ons gezellige en gemotiveerde team versterken!PoedercoaterBeknopte omschrijving:

Samen met jouw collega’s produceer je diverse ventilatie onderdelen, ieder heeft zijn aandeel in dit proces. Jouw rol hierbij is het poedercoaten van metalen onderdelen. Samen gaan jullie voor het beste resultaat!Content marketeerBeknopte omschrijving:

Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor het structureel optimaliseren van onze websites op het gebied van content (product, categorie, nieuws en social) en zorg je ervoor dat alle technische specificaties bij onze producten kloppen.Commercieel adviseur Luchtbehandeling/Klimaattechniek


Beknopte omschrijving:

Voel jij je thuis in een moderne werkomgeving en sta je te popelen om met jouw kennis en expertise installateurs verder te helpen? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega waar wij met smart op zitten te wachten!Klantadviseur NL/DEBeknopte omschrijving:

In deze functie sta je (potentiële) klanten te woord en volg je hun vragen direct op. Je documenteert de gemaakte afspraken en blijft op de hoogte van het assortiment. Ook chat-gesprekken, opvolgen van klantenbeoordelingen en verwerken van (retour)zendingen behoren tot het takenpakket.Klantadviseur NL/UKBeknopte omschrijving:

In deze functie sta je (potentiële) klanten te woord en volg je hun vragen direct op. Je documenteert de gemaakte afspraken en blijft op de hoogte van het assortiment. Ook chat-gesprekken, opvolgen van klantenbeoordelingen en verwerken van (retour)zendingen behoren tot het takenpakket.Magazijnmedewerker / OrderpickerBeknopte omschrijving:

Als Magazijnmedewerker / Orderpicker ben je een echte aan -en inpakker die houdt van gezelligheid en hard werken. Je gaat van nature nauwkeurig te werk, dit moet ook wel want samen met je team voer je veel variërende taken uit.LasserBeknopte omschrijving:

Als Lasser ben je verantwoordelijk voor het lassen van dun plaatwerk en licht constructiewerk. De opdrachten zijn erg afwisselend en veelzijdig. Het materiaal van het plaatwerk varieert tussen voornamelijk aluminium maar ook RVS en staal.Productie Medewerker Plaatbewerking


Beknopte omschrijving:

Als Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van en samenstellen van producten van verschillende materialen. Je denkt mee met je collega’s en zorgt ervoor dat de productietijd zo effectief mogelijk wordt benut.Production Employee Sheet MetalShort description:

As a production employee you are responsible for the manufacturing and assembling of products from different materials. You think along with your colleagues and ensure that the production time is used as effectively as possible.Productie Medewerker IsolatieBeknopte omschrijving:

Als Productiemedewerker isolatie ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van isolatiemateriaal op producten naar aanleiding van productieorders. Je denkt mee met je collega’s en zorgt ervoor dat de productietijd zo effectief mogelijk wordt benut.Production Employee InsulationShort description:

As a Production Employee insulation you are responsible for the insulation of our manufactured products according to production orders. You think along with your colleagues and ensure that the production time is used as effectively as possible.Kanter / ZetterBeknopte omschrijving:

Voor de functie van Kanter/Zetter zijn we op zoek naar een topper op het gebied van plaatbewerking, iemand die leeft voor techniek en deze passie kan overdragen op anderen.

Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20211020 14:51:59 PC11False0FalseTrue220102