Inloggen
Bestellijst

Werken bij Econox


Wil jij deel uitmaken van een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals? Is jouw ambitie net als die van ons om samen top prestaties te leveren waarmee we onze klanten blij maken? Heb je een goede portie humor en leef je met een glimlach? Kijk dan snel hier beneden naar onze vacatures want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!


Wij zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling, ventilatie en rookgasafvoer producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigd Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Onze kracht en toegevoegde waarde is het juist adviseren van onze klanten in maatwerk en standaard oplossingen. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft nationale en internationale ambities en telt ongeveer 40 medewerkers. Econox heeft samen met zuster Innovent een belangrijke positie in de markt verworven en staat klaar voor de volgende stap.


Wat hebben wij jou te bieden


Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze “familie”. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. We bieden een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en functie en je tevens de ruimte biedt voor verdere groei in je carrière. Je mag zelf mee beslissen over je ontwikkeling met behulp van opleidingen en trainingen. Het bedrijf biedt uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantie dagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband en aanvullende voorwaarden conformerend aan de CAO Metaal en Techniek.


Interesse in een van onze vacatures?


Heb je interesse in een van onderstaande banen, of heb je vragen? Neem contact op met onze HR-afdeling via vacature@econox.nl.

Iedere sollicitatie wordt zorgvuldig door ons behandeld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo: https://youtu.be/j4hGpnvZxZI

Financieel Administratief Medewerker


Beknopte omschrijving:

Je verwerkt dagelijks de inkoopfacturen, verkoopfacturen en diverse administratieve zaken. Daarnaast sta je zowel telefonisch als mondeling onze klanten en relaties te woord en verzorg jij (als visitekaartje van het bedrijf) het eerste ontvangst van gasten op ons prachtige kantoor.InterieurverzorgsterBeknopte omschrijving:

Bij Econox mag je werken in een “spik en span” splinternieuw kantoorpand. Je bent vastberaden om ons kantoor steeds weer te laten blinken. Samen met een collega Interieurverzorgster ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak van onze kantoren, sanitaire ruimtes en kantine.Cleaning LadyShort description:

You can work in a neat a tidy brand new office. You are determined to make our office shine over and over again. Together with a colleague you are responsible for daily cleaning of our offices, sanitary rooms and canteen.
Magazijnmedewerker - OrderpickerBeknopte omschrijving:

Als Magazijnmedewerker/Orderpicker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ontvangst, interne opslag en uitgifte van goederen.Commercieel Binnendienst Medewerker


Beknopte omschrijving:

Als Commercieel Binnendienst medewerker adviseer je klanten op technisch en commercieel vlak, stel en volg je offertes op en onderhoudt je de contacten met onze klanten met als doel de omzet groei te bevorderen.
Productie MedewerkerBeknopte omschrijving:

Wil jij deel uitmaken van ons ijzersterk productieteam? Is jouw ambitie net als die van ons om samen top producten te leveren waarmee we onze klanten blij maken? Bekijk dan de volledige vacature.Production EmployeeShort description:

As a production employee you are responsible for the manufacturing and assembling of products from different materials. You think along with your colleagues and ensure that the production time is used as effectively as possible.Kanter / ZetterBeknopte omschrijving:

Voor de functie van Kanter/Zetter zijn we op zoek naar een topper op het gebied van plaatbewerking, iemand die leeft voor techniek en deze passie kan overdragen op anderen.

Europlast
Clima Industries
Almeva
TUV SUD
SGS keurmerk
CE keurmerk

Bestellijst

Filter

20191023 20:32:10 PC11False0FalseTrue0