Inloggen
Bestellijst

Werken bij Econox


Wil jij deel uitmaken van een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals? Is jouw ambitie net als die van ons om samen top prestaties te leveren waarmee we onze klanten blij maken? Heb je een goede portie humor en leef je met een glimlach? Kijk dan snel hier beneden naar onze vacatures want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!


Wij zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling, ventilatie en rookgasafvoer producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigd Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Onze kracht en toegevoegde waarde is het juist adviseren van onze klanten in maatwerk en standaard oplossingen. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft nationale en internationale ambities en telt ongeveer 40 medewerkers. Econox heeft samen met zuster Innovent een belangrijke positie in de markt verworven en staat klaar voor de volgende stap.


Wat hebben wij jou te bieden


Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze “familie”. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. We bieden een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en functie en je tevens de ruimte biedt voor verdere groei in je carrière. Je mag zelf mee beslissen over je ontwikkeling met behulp van opleidingen en trainingen. Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantie dagen, 13 ATV dagen en een variabele bonusregeling.


Interesse in een van onze vacatures?


Heb je interesse in een van onderstaande banen, of heb je vragen? Neem contact op met onze HR-afdeling via vacature@econox.nl.

Iedere sollicitatie wordt zorgvuldig door ons behandeld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo

Welkom bij EconoxBeknopte omschrijving:

Bekijk hier onze nieuwe bedrijfsvideo en maak alvast kennis met je nieuwe collega's.
Bijbaan Magazijnmedewerker OrderpickerBeknopte omschrijving:

Als Magazijnmedewerker / Orderpicker ben je een echte aan -en inpakker die houdt van gezelligheid en hard werken. Je gaat van nature nauwkeurig te werk, dit moet ook wel want samen met je team voer je veel variërende taken uit.LasserBeknopte omschrijving:

Als Lasser ben je verantwoordelijk voor het lassen van dun plaatwerk en licht constructiewerk. De opdrachten zijn erg afwisselend en veelzijdig. Het materiaal van het plaatwerk varieert tussen voornamelijk aluminium maar ook RVS en staal.Magazijnmedewerker - OrderpickerBeknopte omschrijving:

Als Magazijnmedewerker/Orderpicker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ontvangst, interne opslag en uitgifte van goederen.Accountmanager Binnendienst Ventilatie -en Luchtbehandeling


Beknopte omschrijving:

Als Accountmanager binnendienst Ventilatie -en Luchtbehandeling adviseer je klanten op technisch en commercieel vlak, stel en volg je offertes op en onderhoudt je de contacten met onze klanten met als doel de omzet groei te bevorderen.
Productie Medewerker PlaatbewerkingBeknopte omschrijving:

Als Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van en samenstellen van producten van verschillende materialen. Je denkt mee met je collega’s en zorgt ervoor dat de productietijd zo effectief mogelijk wordt benut.Production Employee Sheet MetalShort description:

As a production employee you are responsible for the manufacturing and assembling of products from different materials. You think along with your colleagues and ensure that the production time is used as effectively as possible.Productie Medewerker IsolatieBeknopte omschrijving:

Als Productiemedewerker isolatie ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van isolatiemateriaal op producten naar aanleiding van productieorders. Je denkt mee met je collega’s en zorgt ervoor dat de productietijd zo effectief mogelijk wordt benut.Production Employee InsulationShort description:

As a Production Employee insulation you are responsible for the insulation of our manufactured products according to production orders. You think along with your colleagues and ensure that the production time is used as effectively as possible.Kanter / ZetterBeknopte omschrijving:

Voor de functie van Kanter/Zetter zijn we op zoek naar een topper op het gebied van plaatbewerking, iemand die leeft voor techniek en deze passie kan overdragen op anderen.

Europlast
Clima Industries
Almeva
TUV SUD
SGS keurmerk
CE keurmerk

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20200919 10:29:27 PC11False0FalseTrue0