Inloggen
Bestellijst

Werken bij Econox


Wil jij deel uitmaken van een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals? Is jouw ambitie net als die van ons om samen top prestaties te leveren waarmee we onze klanten blij maken? Heb je een goede portie humor en leef je met een glimlach? Kijk dan snel hier beneden naar onze vacatures want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!


Wij zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling, ventilatie en rookgasafvoer producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigd Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Onze kracht en toegevoegde waarde is het juist adviseren van onze klanten in maatwerk en standaard oplossingen. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft nationale en internationale ambities en telt ongeveer 40 medewerkers. Econox heeft samen met zuster Innovent een belangrijke positie in de markt verworven en staat klaar voor de volgende stap.


Wat hebben wij jou te bieden


Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze “familie”. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. We bieden een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en functie en je tevens de ruimte biedt voor verdere groei in je carrière. Je mag zelf mee beslissen over je ontwikkeling met behulp van opleidingen en trainingen. Het bedrijf biedt uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantie dagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband en aanvullende voorwaarden conformerend aan de CAO Metaal en Techniek.


Interesse in een van onze vacatures?


Heb je interesse in een van onderstaande banen, of heb je vragen? Neem contact op met onze HR-afdeling via vacature@econox.nl.

Iedere sollicitatie wordt zorgvuldig door ons behandeld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo: https://youtu.be/j4hGpnvZxZI

Teamleider Productie Plaatbewerking en Assemblage


Beknopte omschrijving:

Als teamleider Productie Plaatbewerking & Assemblage houd jij je bezig met het aansturen en begeleiden van ongeveer 10 productiemedewerkers op de werkvloer. Je bent een meewerkend voorman die multi inzetbaar is dankzij jouw ruime ervaring.Commercieel Binnendienst Medewerker


Beknopte omschrijving:

Als Commercieel Binnendienst medewerker adviseer je klanten op technisch en commercieel vlak, stel en volg je offertes op en onderhoudt je de contacten met onze klanten met als doel de omzet groei te bevorderen.
Productie MedewerkerBeknopte omschrijving:

Wil jij deel uitmaken van ons ijzersterk productieteam? Is jouw ambitie net als die van ons om samen top producten te leveren waarmee we onze klanten blij maken? Bekijk dan de volledige vacature.Production EmployeeShort description:

As a production employee you are responsible for the manufacturing and assembling of products from different materials. You think along with your colleagues and ensure that the production time is used as effectively as possible.Kanter / ZetterBeknopte omschrijving:

Voor de functie van Kanter/Zetter zijn we op zoek naar een topper op het gebied van plaatbewerking, iemand die leeft voor techniek en deze passie kan overdragen op anderen.Machine OperatorBeknopte omschrijving:

Voor de functie van Machine Operator zijn wij op zoek naar een echte aanpakker die nauwkeurig te werk gaat en kritisch is op zijn of haar eigen werk. Iemand die passie heeft voor techniek en dit ook uitstraalt.TIG/MIG LasserBeknopte omschrijving:

Voor de functie van TIG/MIG Lasser zijn wij op zoek naar iemand waar de vonken vanaf vliegen. Iemand die nauwkeurig te werk gaat en kritisch is op zijn of haar eigen werk. Iemand die passie heeft voor techniek en dit ook uitstraalt en over kan dragen op anderen.

699
Europlast
Clima Industries
TUV SUD
SGS keurmerk
CE keurmerk
Alle prijzen zijn excl. BTW | Copyright © 2019 - Econox B.V.

Bestellijst

Filter

20190620 16:42:16 PC11False0FalseTrue0