Inloggen
Bestellijst

Vacature TIG-MIG Lasser

Vacature: TIG/MIG Lasser


Eindhvoen | 40 uur


Wil jij deel uitmaken van ons ijzersterk productieteam? Is jouw ambitie net als die van ons om samen top producten te leveren waarmee we onze klanten blij maken? Heb je een goede portie positiviteit en ben je bereid om alles te geven? Lees dan snel verder want waarschijnlijk zijn wij op zoek naar jou!


Voor de functie van TIG/MIG Lasser zijn wij op zoek naar iemand waar de vonken vanaf vliegen. Iemand die nauwkeurig te werk gaat en kritisch is op zijn of haar eigen werk. Iemand die passie heeft voor techniek en dit ook uitstraalt en over kan dragen op anderen.


De functie

Als TIG/MIG Lasser ben je verantwoordelijk voor het lassen van dun plaatwerk en licht constructiewerk. De opdrachten zijn erg afwisselend en veelzijdig. Het materiaal van het plaatwerk varieert tussen voornamelijk aluminium maar ook RVS en staal. Daarnaast verricht je alle voorkomende werkzaamheden rondom de productie en heb je orde en netheid hoog in het vaandel. Je denkt mee met je collega’s en zorgt ervoor dat de productietijd zo effectief mogelijk wordt benut. Op deze manier ontstaat een optimale samenwerking en kwalitatief hoogstaand eindproduct.

< br/="">

Jouw profiel

  • Je hebt ervaring als aluminium Lasser, zowel TIG als MIG.
  • Je combineert kwantiteit met kwaliteit.
  • Je bent gemotiveerd en enthousiast.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en werkt graag in een team.
  • Je bent kwaliteitsbewust, zelfstandig en nauwkeurig.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.


Wij bieden jou

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze “familie”. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. We bieden een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en functie en je tevens de ruimte biedt voor verdere groei in je carrière. Je mag zelf mee beslissen over je ontwikkeling met behulp van opleidingen en trainingen. Het bedrijf biedt uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantie dagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband en aanvullende voorwaarden conformerend aan de CAO Metaal en Techniek.


Wie zijn wij?

Econox is een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling, ventilatie en rookgasafvoer producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigd Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Onze kracht en toegevoegde waarde is het juist adviseren van onze klanten in maatwerk en standaard oplossingen. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft nationale en internationale ambities en telt ongeveer 40 medewerkers. Econox heeft samen met zuster Innovent een belangrijke positie in de markt verworven en staat klaar voor de volgende stap.


Heb je interesse in deze baan, of eerst nog wat vragen? Neem contact op met de HR-afdeling via vacature@econox.nl. Iedere sollicitatie wordt zorgvuldig door ons behandeld.


Bekijk onderstaande video voor een impressie van Econox B.V.:
738
Europlast
Almeva
Clima Industries
TUV SUD
SGS keurmerk
CE keurmerk
Alle prijzen zijn excl. BTW | Copyright © 2018 - Econox B.V.

Bestellijst

Filter