Inloggen
Bestellijst

Vacature Teamleider Productie Plaatbewerking en Assemblage

Vacature: Teamleider Productie Plaatbewerking & Assemblage

Eindhoven | Fulltime | Vaste baan


Als teamleider Productie Plaatbewerking & Assemblage houd jij je bezig met het aansturen en begeleiden van ongeveer 10 productiemedewerkers op de werkvloer. Je bent een meewerkend voorman die multi inzetbaar is dankzij jouw ruime ervaring.


In onze productie worden maatwerk constructies vervaardigd voor de luchtbehandeling industrie. We verwerken dunne (0,7 tot 2mm) plaat aluminium, rvs en sendzimir verzinkte door middel van kant, rolvorm, wals, las, fels en las-technieken.


Je bent samen met de productiemanager verantwoordelijk voor het behalen van de normen, de productiviteit, kwaliteit en een goede werksfeer. Je ziet structuur, orde, netheid en veiligheid als prioriteit nummer één. Je bent gewend om met piekmomenten te werken waarbij je in staat bent om de rust en het overzicht te behouden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct inboeken en verwerken van grondstoffen, halffabricaten en gereed product.


Wij bieden jou daarvoor in de plaats een geweldige werkomgeving met gemotiveerde collega’s in een splinternieuw bedrijfspand op industrie terrein Park Forum te Eindhoven. Uiteraard bieden we een goed salaris en de mogelijkheid tot zelfontwikkeling.


Wat ga je doen

 • Je stuurt aan, maar werkt gelijktijdig ook mee aan complexere maatwerk productie orders.
 • Door jouw ervaring in constructie plaatwerk en montage ben je ruim inzetbaar. Daar waar nodig spring je “hands-on” bij voor de dagelijkse werkzaamheden van de productiemanager.
 • Bij afwezigheid van de productiemanager vervang je hem.
 • Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer.
 • Je draagt zorg dat er gewerkt wordt conform de juiste procedures.
 • Op regelmatige basis organiseer je werkbesprekingen met je team.
 • Bij ongewenste of gevaarlijke situaties rapporteer je deze aan de productiemanager.
 • Het begeleiden en opleiden van medewerkers is een belangrijk onderdeel van jouw taken.
 • Je verwerkt inkomende en uitgaande goederen in onze geautomatiseerde systemen.


Jouw profiel

 • Een stevige persoonlijkheid met minimaal MBO+ achtergrond.
 • Leidinggevende ervaring, minimaal 2 jaar.
 • Kostprijs en urenbewaking alsmede geautomatiseerde systemen zijn je bekend.
 • Competenties: Communicatief, Leiderschap, Plannen en Organiseren, Oplossingsgericht, Daadkrachtig
 • Je woont maximaal 35km vanaf Eindhoven.


Ons aanbod

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze “familie”. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. We bieden een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en functie. Daarnaast krijg je de ruimte voor verdere groei in je carrière. Je mag zelf mee beslissen over je ontwikkeling met behulp van opleidingen en trainingen. We bieden uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantie dagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband.


Wij zijn

Econox is een hard groeiend bedrijf met een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals met de ambitie om samen top prestaties te leveren waarmee we onze klanten blij maken.


We zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling, ventilatie en rookgasafvoer producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigd Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Onze kracht en toegevoegde waarde is het juist adviseren van onze klanten in maatwerk en standaard oplossingen. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft nationale en internationale ambities en telt ongeveer 40 medewerkers. Econox heeft samen met haar zusterbedrijven Innovent Luchttechniek en Ventilatieland.nl een belangrijke positie in de markt verworven en staat klaar voor de volgende stap.


Ons bedrijf is, sinds Augustus 2018, gevestigd op industrieterrein Park Forum te Eindhoven, waar we ons nieuwe bedrijfspand op nummer 1047 in gebruik hebben genomen.


Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij, of heb je eerst nog wat vragen? Neem contact op met Sebas van Vugt, via nummer +31 (0)40 2491949 of per mail naar svvugt@econox.nl. We kijken er naar uit! (belangrijk: acquisitie door bureaus of recruiters naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij antwoorden alleen aan kandidaten zelf).


Voldoe je niet aan het door ons gewenste profiel dan verzoeken wij je vriendelijk niet te reageren op deze vacature.


881
Europlast
Clima Industries
TUV SUD
SGS keurmerk
CE keurmerk
Alle prijzen zijn excl. BTW | Copyright © 2019 - Econox B.V.

Bestellijst

Filter

20190625 10:16:14 PC11False0FalseTrue0