Inloggen
Bestellijst

Vacature Productiemedewerker plaatbewerking

Vacature: Productiemedewerker plaatbewerking

Eindhoven | 40 uur


Wat ga je doen

Als Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van en samenstellen van producten van verschillende materialen. Je denkt mee met je collega’s en zorgt ervoor dat de productietijd zo effectief mogelijk wordt benut. Op deze manier ontstaat een optimale samenwerking en kwalitatief hoogstaand eindproduct.


Hoe ga je dat doen

 • Je vervaardigt de producten met behulp van diverse machines.
 • Je bestudeert en controleert de productie order om het soort werk en de volgorde van je werkzaamheden te bepalen.
 • Je controleert, zowel tussen bewerking in als na afronding van het werkstuk, je werk op maatvoering en afwerking.
 • Je reinigt en inspecteert je gereedschappen en werkomgeving, orde en netheid staat bij jou hoog in het vaandel.
 • Je zorgt dat je de bedrijfsprotocollen en procedures op het gebied van orde en netheid en veiligheid en milieu altijd volgt.
 • Je zorgt voor een goede werkoverdracht van werkzaamheden.


Hoe zou je dag eruit kunnen zien

Je planning voor vandaag ligt al klaar in de kantine waar je de dag begint met een kop koffie en een praatje met je collega’s, je bent benieuwd welke werkzaamheden er vandaag voor jou op de planning staan. Om 7:30 sta je klaar op je werkplek in onze overzichtelijke productiehal, er moeten vandaag diverse schoorstenen gemaakt worden en je krijgt de opdracht om de halffabricaten, welke door je collega’s al zijn voorbereid, te assembleren vanaf tekening. Het valt je op dat de werkwijze zoals in de instructie staat niet zo efficiënt is en legt jouw idee om de productietijd te verkorten voor aan de Meewerkend Voorman, hij vindt het een top idee en gaat de werkinstructie herzien. Als je alle onderdelen geassembleerd hebt verpak je ze om verstuurd te worden naar de spuiterij.


Na de pauze begin je met een nieuwe productie order en gaat daarvoor aan de CNC plasma snijder staan. Wat een leuke afwisseling! Aan het einde van de dag controleer je je werkplek voor de laatste keer op orde en netheid. De dag is voorbij gevlogen, morgen ziet je dag er weer compleet anders uit!


Jouw profiel

 • Je hebt passie voor techniek en straalt dit ook uit.
 • Je hebt ervaring in een technische functie.
 • Je combineert kwantiteit met kwaliteit.
 • Je bent gemotiveerd en enthousiast.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en werkt graag in een team.
 • Je werkt zelfstandig en nauwkeurig.


Ons aanbod

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze “familie”. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. Wij bieden een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en functie en je tevens de ruimte biedt voor verdere groei in je carrière. Je mag zelf mee beslissen over je ontwikkeling met behulp van opleidingen en trainingen. Het bedrijf biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantie dagen en 13 ATV dagen. Daarnaast is er een winstdelingsregeling van kracht.


Wie zijn wij?

Econox is een hard groeiend bedrijf met een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals met de ambitie om samen top prestaties te leveren, waarmee we onze klanten blij maken. We zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling en ventilatie producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigt Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, Engeland, België en Duitsland en heeft zowel nationale en internationale ambities. Onze groep telt momenteel ruim 100 medewerkers en heeft samen met haar zusterbedrijven Ventilatieland, Lüftungsland GmbH, Ventilationland Ltd en Innovent Luchttechniek b.v. een belangrijke positie in de markt verworven.


Interesse?

Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij, of heb je eerst nog wat vragen? Neem contact op met Anouk Dings via 06-21381796 of adings@econox.nl. We kijken er naar uit!


Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld, wij reageren alleen naar kandidaten zelf.


Nieuwsgierig naar je werkplek en je nieuwe collega’s? Bekijk dan onze bedrijfsvideo!


>
Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 03:32:30 PC11False0FalseTrue220102