Inloggen

Vacature: Meewerkend Voorman Productie

Gave en innovatieve ventilatiekanalen produceren is een teamsport bij Econox B.V. En wat is een teamsport zonder team captain? Wil je samen met je team top prestaties leveren waarmee onze klanten blij gemaakt worden? Heb je een goede portie humor en leef je met een glimlach? Kom dan ons gezellige en gemotiveerde team versterken!


De functie

In deze rol is jouw doel zorg te dragen voor de kwaliteit en productiviteit van de isolatie afdeling met inachtneming van de geldende bedrijfsprotocollen. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de kwaliteitscontrole. Je haalt voldoening uit het aansturen, begeleiden en motiveren van de afdeling en de medewerkers.

Verantwoordelijkheden genoeg, want jij gaat ervoor zorgen dat de normen behaald worden en je ziet toe op de productiviteit, kwaliteit en veiligheid van de afdeling. Je signaleert problemen tijdig en lost deze, voor zover mogelijk, binnen het team op. Jij reduceert faalkosten en signaleert voorraadwijzigingen, (dreigende) tekorten of overschrijdingen.

Daarnaast breng je isolatiemateriaal aan op producten naar aanleiding van de productieorders en verpak je de producten. Jij registreert de productiegegevens en tijden in ons computersysteem en op de productie order. Met jou aan onze zijde zijn de gereedschappen en de werkomgeving altijd gereinigd en geïnspecteerd. Ook is het naleven van bedrijfsprotocollen en procedures op het gebied van orde en netheid en veiligheid en milieu helemaal jouw ding.


Wij verwachten:
Als meewerkend voorman is het van belang dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt opgedaan in een productieomgeving. Van nature ben je positief ingesteld en ben je goed in de omgang met mensen.

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring in het aansturen of begeleiden van mensen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend.


Wat kan je van ons verwachten?

 • Een startsalaris tot €2.700,- op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Bonus!
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Wij bieden jou een baan bij de snelst groeiende ventilatiewebshop van Nederland;
 • Je bent onderdeel van een jong en ambitieus team met allerlei leuke activiteiten zoals vrijdagmiddagborrels en personeelsuitjes;
 • Een goede pensioensregeling, elke dag vers fruit op je werk en heerlijke koffie;
 • Een prettige werkplek die goed bereikbaar is.


Interesse? Solliciteer dan nu!

Als je gaat solliciteren bij Econox B.V. wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten. Ons sollicitatieproces bestaat uit 4 stappen:


 1. Stuur je CV naar ons HR team (Bregje en Anouk), via hr@econox.nl .
 2. Ons streven is om binnen 2 werkdagen te reageren.
 3. Als we je sollicitatie interessant vinden nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.
 4. Aangenomen? Aan de slag!


Wil je meer informatie over deze functie stuur dan gerust een mail of bel naar +31 (0)40 2491949. Tot snel!

SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen