Inloggen
Bestellijst

Manager Finance & Control

Vacature: Manager Finance & Control

Eindhoven | 32 - 40 uur


Voor onze bedrijvengroep zijn wij op zoek naar een nieuwe, onafhankelijk Concerncontroller/ Manager Finance & Control. Je wordt onderdeel van het Finance team waarbij je gaat ondersteunen met o.a. het up-to-date houden van de administraties van onze entiteiten, beheren van debiteuren- en crediteuren administraties, periodieke afsluitingen, rapportages en meer. Als MT-lid ben je een strategische en stevige gesprekspartner voor collega’s en directie.


Wat ga je doen

 • Je geeft leiding aan een team van 3 personen en voert daarnaast controle uit op de financiële werkzaamheden van de afdeling Supply Chain, Productie en Projecten.
 • Je stelt management rapportages op, analyseert deze en denkt mee over verbeterprocessen.
 • Iedere maand verzorg je de periodieke afsluitingen volgens een strak schema.
 • Je verzorgt een correcte (digitale) archivering van alle financiële stukken.
 • Je verzorgt het jaardossier voor de accountant en fiscalist.
 • Je verwerkt aangiftes voor omzetbelasting in Nederland, België en Duitsland.
 • Je beoordeelt de maandelijkse mutaties ten behoeve van de loonverwerking.


Jouw profiel

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt een financiële opleiding afgerond, bijvoorbeeld MBA / SPD / HBO Accountancy / Bedrijfseconomie, HBO denkniveau.
 • Je hebt ruime ervaring en inzicht in geautomatiseerde administratiesystemen of andere Finance- of ERP systemen.
 • Je hebt ervaring met verander- en procesmanagement.
 • Competenties: analyseren/oordeelsvorming, helicopterview, innoverend, kwaliteitsgericht, resultaatgericht, contactvaardig, klantgericht, organisatiesensitief, integriteit, stressbestendig, veranderingsbereid, dienstverlenend en gericht op zelfontwikkeling.


Ons aanbod

We bieden een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en functie. Daarnaast krijg je de ruimte voor verdere groei in je carrière. Je mag zelf mee beslissen over je ontwikkeling met behulp van opleidingen en trainingen. We bieden uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantie dagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband.


Wij zijn

Econox is een hard groeiend bedrijf met een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals met de ambitie om samen top prestaties te leveren waarmee we onze klanten blij maken.


We zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling, ventilatie en rookgasafvoer producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigd Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Onze kracht en toegevoegde waarde is het juist adviseren van onze klanten in maatwerk en standaard oplossingen. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft nationale en internationale ambities en telt ongeveer 40 medewerkers. Econox heeft samen met haar zusterbedrijf Innovent Luchttechniek een belangrijke positie in de markt verworven en staat klaar voor de volgende stap.


Ons bedrijf is, sinds Augustus 2018, gevestigd op industrieterrein Parkforum te Eindhoven, waar we ons nieuwe bedrijfspand op nummer 1047 in gebruik hebben genomen.


Heb je eerst nog wat vragen? Neem contact op met onze algemeen directeur Sebas van Vugt, via nummer +31 (0)40 249 19 49 of per mail naar svvugt@econox.nl of stuur direct je sollicitatie. Voldoe je niet aan het door ons gewenste profiel dan verzoeken wij je vriendelijk niet te reageren op deze vacature.


belangrijk: acquisitie door bureaus of recruiters naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij antwoorden alleen aan kandidaten zelf)


863
Europlast
Almeva
Clima Industries
TUV SUD
SGS keurmerk
CE keurmerk
Alle prijzen zijn excl. BTW | Copyright © 2019 - Econox B.V.

Bestellijst

Filter