Inloggen
Bestellijst

Vacature Magazijnmedewerker-Orderpicker

Vacature: Magazijnmedewerker/Orderpicker

Eindhoven


Als Magazijnmedewerker/Orderpicker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ontvangst, interne opslag en uitgifte van goederen.


Wat ga je doen

 • Je laadt en lost nieuwe leveringen van de leverancier.
 • Je controleert inkomende producten, boekt ze in en bergt ze op.
 • Je print zelfstandig de pickbon uit via het computersysteem, verzamelt de artikelen en maakt de order verzendklaar.
 • Je hebt orde, netheid en veiligheid hoog in het vaandel en bent hier de hele dag door alert op.
 • Je controleert de geretourneerde goederen en de daarbij behorende documenten en tekent deze af en legt de geretourneerde goederen terug op de daarvoor bestemde locatie.
 • Je voert periodiek een voorraadtellingen uit.


Hoe zou je dag eruit kunnen zien

Je begint deze dag met het uitprinten van de pickbonnen en gaat aan de slag met het verzamelen van de artikelen, je pakt ze in en zorgt ervoor dat ze verzendklaar zijn. Ondertussen is het tijd voor het dagelijkse overleg met je manager, hij bespreekt de dag door en verdeelt de werkzaamheden voor de rest van de dag onder jou en jouw collega’s. Er komt een nieuwe vracht binnen en je laadt de vrachtwagen uit, je zet alle spullen netjes recht in de hal en dan is het eerst tijd voor een boterham. Je vervolgt je dag met het controleren van de binnengekomen zending en het opbergen van de goederen. Aan het einde van de dag controleer je je werkplek voor de laatste keer op orde en netheid. De dag is voorbij gevlogen, morgen ziet je dag er weer compleet anders uit!


Jouw profiel

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven
 • Je kunt accuraat en zelfstandig werken
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift
 • Je bent thuis in het werken met computersystemen
 • Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken
 • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie


Wij bieden jou

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze “familie”. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. We bieden een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en functie en je tevens de ruimte biedt voor verdere groei in je carrière. Je mag zelf mee beslissen over je ontwikkeling met behulp van opleidingen en trainingen. Het bedrijf biedt uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantie dagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband en uitstekende aanvullende voorwaarden.


Wie zijn wij?

Econox is een hard groeiend bedrijf met een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals met de ambitie om samen top prestaties te leveren waarmee we onze klanten blij maken. Om de groei en onze groeiende ambitie te realiseren zijn zojuist verhuisd naar een geweldig nieuw pand in Eindhoven (Parkforum).


We zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling, ventilatie en rookgasafvoer producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigd Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Onze kracht en toegevoegde waarde is het juist adviseren van onze klanten in maatwerk en standaard oplossingen. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft nationale en internationale ambities en telt ongeveer 40 medewerkers. Econox heeft samen met zuster Innovent Luchttechniek een belangrijke positie in de markt verworven en staat klaar voor de volgende stap.


Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij, of heb je eerst nog wat vragen? Neem contact op met Koen Kemper, via nummer + 31 (0)651346762 of stuur je CV per mail naar, kkemper@econox.nl. We kijken er naar uit!


Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld, wij reageren alleen naar kandidaten zelf.


Nieuwsgierig naar je werkplek en je nieuwe collega’s? Bekijk dan onze bedrijfsvideo!


Europlast
Clima Industries
Almeva
TUV SUD
SGS keurmerk
CE keurmerk

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210127 01:18:43 PC11False0FalseTrue0