Inloggen
Bestellijst

(Technisch) Commercieel adviseur Luchtbehandeling en Klimaattechniek

(Technisch) Commercieel adviseur Luchtbehandeling en Klimaattechniek

Eindhoven | 32-40 uur


Wil jij werken bij één van mooiste en hardst groeiende bedrijven in Eindhoven? Voel jij je thuis in een moderne werkomgeving en sta je te popelen om met jouw kennis en expertise installateurs verder te helpen? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega waar wij met smart op zitten te wachten!


Dit vind je leuk om te doen

Je maakt graag deel uit van een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals. Je maakt daarnaast, net als jouw collega’s, graag grapjes en leeft met een glimlach. Met jouw uitgebreide kennis van installatietechniek, luchtbehandeling en met jouw humor maak je klanten (installateurs) blij aan de hand van alle veelzijdige vraagstukken. Dit doe je voornamelijk telefonisch of digitaal, ook op locatie kan voorkomen. In deze afwisselende binnendienst functie werk je met een breed productassortiment.


Actuele punten op jouw agenda zijn

 • Advies, offertes en prijsopgaven uitbrengen;
 • Technische vragen beantwoorden;
 • Vraagstukken uitwerken (zoals tekeningen, berekeningen, etc.);
 • Commerciële kansen doorspelen naar je collega’s van afdeling sales;
 • Uitbreiden van de omzet bij bestaande klanten.


Hierin herken jij jezelf

 • Allereerst een gezellige, gedreven collega die net als wij alles wil geven om de top te behalen. Je komt in een platte organisatie, waar een biertje drinken met de baas normaal is. Op vrijdag dan ;).
 • Je begrijpt AutoCAD-/bouwtekeningen;
 • Je hebt kennis op het gebied van luchtbehandeling en/of klimaattechniek;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring opgedaan waardoor je de vraagstukken van een installateur makkelijker herkent;
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels;
 • Je bent commercieel ingesteld.


Wie zijn wij?

Econox is een hard groeiend bedrijf met een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals met de ambitie om samen top prestaties te leveren, waarmee we onze klanten blij maken. We zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling- en ventilatieproducten. Naast de eigen productie vertegenwoordigt Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, Engeland, België en Duitsland en heeft zowel nationale en internationale ambities. Onze groep telt momenteel ruim 100 medewerkers en heeft samen met haar zusterbedrijven Ventilatieland, Lüftungsland GmbH, Ventilationland Ltd en Innovent Luchttechniek b.v. een belangrijke positie in de markt verworven.


Wil je solliciteren?

Of heb je nog vragen? Neem contact op met Anouk Dings (HR Manager) via adings@econox.nl of via 06-21381796. We kijken uit naar je reactie!


Nieuwsgierig naar je werkplek en je nieuwe collega’s? Bekijk dan onze bedrijfsvideo!
Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld, wij reageren alleen naar kandidaten zelf.

Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 02:36:07 PC11False0FalseTrue220102