Inloggen
Bestellijst

Thermoduct geïsoleerde ventilatiebuizen

Dampdicht en geluidsarm transport van ventilatielucht

- Thermisch geïsoleerde buitenmantel en metalen binnenkern
- Hulpstekken standaard voorzien van afdichtingsrubber safe
- Luchtdichtheidsklasse Luka-C
- Kosten besparing door ver eenvoudige montage

Productbeschrijving
Thermoduct is een luchtkanalen systeem voorzien van een hoogwaardige isolerende mantel. Hierdoor zal bij zeer lage temperatuur van de ventilatielucht het systeem niet gaan condenseren. Het systeem is uitermate geschikt voor de aan en afvoer lucht aansluitingen van WTW units en Warmtepompen. Thermoduct is ontwikkeld voor de slimme installateur. Door jarenlange ervaring en onderzoek heeft Econox een zeer eenvoudig te installeren systeem op de markt gebracht dat problemen met geluid, weerstand en montage achter zich laat. Doordat Thermoduct, net als bij een traditioneel luchtkanaal, een metalen binnenkern heeft, zijn geluidsproblemen verleden tijd.

Het systeem is geheel glad uitgevoerd en levert daardoor niet meer weerstand op dan traditionele luchtkanalen. Het Thermoduct leidingsysteem is de juiste oplossing voor installaties die aan strenge geluidseisen moeten voldoen. Daarnaast heeft het als voordeel dat de constructie traditioneel kan worden gemonteerd. Hierdoor kan aanzienlijk worden bespaart in montagekosten.

Naast standaard diameters voor WTW units en Lucht Warmtepompen is er ook een compleet assortiment buizen en hulpstukken in grotere diameters. Deze producten zijn uitermate geschikt voor schachten en technische ruimtes.
Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 02:14:18 PC11False0FalseTrue220102