Inloggen
Bestellijst

Rechthoekige luchtkanalen

kwaliteits rechthoekige luchtkanalen

- Flexibele levertijden mogelijk voor pas- en vormstukken
- Geproduceerd volgens de LUKA richtlijnen
- Zeer gunstig prijzen voor rechte kanalen en vormstukken

Productbeschrijving
Econox levert sendzimir verzinkte rechthoekige luchtkanalen in iedere gewenste afmeting. Wij produceren standaard rechte luchtkanalen met een lengte van 1500mm voorzien van montage flenzen in 20 en 30mm. Luchtkanalen met een afwijkende lengte tussen 100 en 1500mm produceren wij voor u op maat, desgewenst voorzien van een los geleverde montage flens zodat u de exacte lengte in het werk kunt bepalen.

Naast rechte luchtkanalen leveren wij diverse standaard vormstukken zoals bochten, verlopen en aansluitstukken. Uiteraard maken wij naast deze standaard vormstukken ieder gewenst kanaalstuk voor u op maat.

Econox levert uitsluitend luchtkanalen die zijn geproduceerd volgens de strenge Luka kwaliteitsnormen. Standaard uitgevoerd in klasse B. Tevens zijn onze luchtkanalen leverbaar in klasse C.

Econox levert een compleet aanbod van luchtbehandeling en ventilatie producten. Op onze website vind u de benodigde lucht appendages zoals dakkappen, brandkleppen, registerkleppen en ventilatoren. Kunt u iets niet vinden? Neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder.

Kijk ook eens op onze online webshop en selecteer eenvoudig door het gebruik van de keuzehulp de gewenst uitvoering en zie direct uw scherpe prijs.
Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 03:42:12 PC11False0FalseTrue220102