Inloggen

Project referenties

Econox is trots op ieder project waar haar producten zijn toegepast. We zullen daarom regelmatig nieuwe projecten toevoegen om u te inspireren en de mogelijkheden van onze producten en systemen te laten zien.


Transformatie voormalig V en D gebouw
Transformatie voormalig V&D gebouw


Werkomschrijving:

Voor de transformatie van een voormalig V&D gebouw hebben wij 19 Ecotop schoorstenen en 190 meter dakkanalen geproduceerd en geleverd. De schoorstenen zijn door Van Vliet installatie zelf geïnstalleerd op het gebouw dat is getransformeerd tot een appartementencomplex met 45 appartementen.

Renoboxen
Renoboxen voor oude schoorstenen


Werkomschrijving:

Op dit dak hebben wij 8 oude bestaande schoorstenen voorzien van de Renobox schoorsteen ommanteling. De schoorsteen ommanteling is een kosten- en tijdbesparende oplossing voor het renoveren van bestaande schoorstenen. Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met polyester coating en een lange levensduur.

Plenumkappen
Luchtbehandelingskasten Barneveld


Werkomschrijving:

Voor een pand met winkelruimte en kantoor in Barneveld, hebben wij twee Ruck ROTO H luchtbehandelingskasten geleverd. De luchtbehandelingskasten, voorzien van dx batterijen zijn op het dak van dit nieuwbouwpand geplaatst. De kasten zorgen naast het voorzien van verse lucht, ook voor het verwarmen én het koelen van het pand.

Plenumkappen
Maatwerk plenumkappen


Werkomschrijving:

Econox heeft 14 maatwerk plenumkappen met een witte coating geproduceerd voor onze opdrachtgever. De plenumwerking zorgt ervoor dat de lucht goed overgedragen wordt van het kanaal naar de dakventilator. De kappen zijn in elke RAL kleur te coaten, waardoor de kap qua kleur past bij de dakventilator.


Renobox schoorstenen
Dakkappen op luchtbehandelingskasten


Werkomschrijving:

Deze zes dakkappen met maatwerken opstanden zijn op de luchtbehandelingskasten geplaatst. Op deze manier zijn er geen kanalen nodig en is de luchtafvoer beschermd tegen regen. Een bijkomend voordeel van deze uitvoering is de verticale luchtafvoer. Het verticale luchttransport beperkt het geluid voor de omgeving en de luchtstroom blijft beter gescheiden van de toevoerlucht.

Dakversleping energiezuinige villa's

Gecoate dakkanalen energiezuinige villa's


Werkomschrijving:

Voor het project Blaakse Tuinen in Tilburg heeft Econox 5 energiezuinige villa’s voorzien van een gecoat dakkanaal. Door de versleping op deze manier te plaatsen wordt er afstand gecreëerd, voor voldoende verdunning en zodat er alleen verse lucht wordt aangezogen.


Renobox schoorstenen


Renobox schoorstenen in Rotterdam


Werkomschrijving:

Voor de renovatie van een portiekflat in Rotterdam, heeft Econox in opdracht van Erdo BV 19 Renobox schoorstenen geproduceerd en geplaatst. Aangezien de aanwezige schoorstenen nog prima functioneren, alleen niet passen bij de vernieuwde uitstraling van het dak, zijn er Renoboxen van Econox omheen geplaatst.

Luchtbehandelingskasten

Ruck ETA F luchtbehandelingskasten aan plafond


Werkomschrijving:

In een volledig verbouwd pand tot appartementencomplex met 32 studio’s, zijn 3 Ruck ETA F luchtbehandelingskast met WTW en CO2 sturing , geschikt voor plafondmontage geplaatst. Bij gebrek aan ruimte zijn ze aan het plafond bevestigd waar deze kasten zich goed voor lenen.

Dakversleping Kijkduin Bad

Volledig mechanisch ventilatiesysteem Kijkduin Bad


Werkomschrijving:

Econox heeft voor de wooncomplexen A en B van het project Kijkduin Bad de materialen voor het volledige mechanische ventilatiesysteem geleverd. Waaronder een Ruck ROTO H Luchtbehandelingskast, WTW units en Thermoduct kanalen.

Prefab schoorstenen

Prefab schoorstenen voor renovatieproject


Werkomschrijving:

Econox heeft in totaal 95 aluminium maatwerk prefab schoorstenen geproduceerd en geleverd voor een grootschalig renovatieproject. De schoorstenen zijn geleverd met bijpassende plakplaat, zodat de schoorstenen eenvoudig en snel te monteren waren op de prefab daken.

Luchtkanalen

Volledig ventilatiesysteem voor brasserie


Werkomschrijving:

Voor een brasserie heeft Econox het volledige mechanische ventilatiesysteem, bestaande uit een Ruck ROTO H luchtbehandelingskast, spirobuizen, maatwerk rechthoekige luchtkanalen en luchtverdeelroosters, geleverd.


Prefab schoorstenen voor Airey- woningen

Prefab schoorstenen voor Airey- woningen


Werkomschrijving:

Voor de renovatie van 232 airey- woningen in Eindhoven heeft Econox de prefab schoorstenen mogen produceren en leveren. De uit hoogwaardig aluminium vervaardigde schoorstenen zijn op maat gemaakt, zodat ze direct op de nieuwe Kingspan daken bevestigd kunnen worden.

NASA H dakkappen

NASA H dakkappen


Werkomschrijving:

Bij Ingenhousz in breda zijn 6 Nasa-H dakkappen met horizontale lamellen mooi weggewerkt in het plantsoen en zorgen voor de aan- en afvoer van grote luchthoeveelheden in het complex.DHA dakventilatoren Rotterdam

Ruck® DHA dakventilatoren in haven Rotterdam


Werkomschrijving:

In de haven van Rotterdam heeft Econox 9 metalen dakventilatoren van Ruck® met dakopstand geleverd voor op het dak van een logistiek bedrijf. De behuizing van de ventilatoren is vervaardigd uit zeewaterbestendig aluminium AlMg3 en daardoor uitermate duurzaam en geschikt voor deze locatie.

WTW dakversleping meerzicht

WTW dakversleping Meerzicht


Werkomschrijving:

In Eindhoven wordt Meerzicht gerealiseerd: de hoogste woontoren van de wijk Meerrijk, bestaande uit 24 bouwlagen met 88 appartementen. Econox heeft de buizen, dakbeugels en bevestigingsmaterialen ten behoeve van de luchtaanvoer geleverd.


Nozzle Jet Rooster Plenum

Nozzle Jet Plenum


Werkomschrijving:

Econox heeft voor het project All Bakers in Almere, een Nozzle Jet Plenum geëngineerd en geproduceerd. Door de verschillende rijen nozzles en de geperforeerde platen is het mogelijk de hele productiehal van deze bakkersfabriek naast vers brood ook te voorzien van verse lucht!


schoorsteenommanteling

Renobox schoorsteenommantelingen


Werkomschrijving:

Voor een appartementencomplex in Venlo produceert en monteert Econox 16 stuks Renobox schoorsteenommantelingen. De schoorstenen zien er weer netjes uit en zijn voorzien van ventilatie lamellen. Ze kunnen weer voor een lange tijd mee!

Luchtbehandelingskasten en appendages Kijkduin-Bad


Werkomschrijving:

Het leveren van benodigde luchtbehandelingskasten, dakkappen en appendages ten behoeve van de commerciële plinten van aanvankelijk 2 luxe appartementen gebouwen op de unieke locatie aan de kust in Kijkduin Bad.Luchtbehandelingskast BBB Den Bosch


Werkomschrijving:

Het leveren en in bedrijf stellen van Ruck luchtbehandelingskast (model: ETA K 1600F WO JR). Ook heeft Econox de (geïsoleerde) luchtkanalen en appendages mogen leveren voor deze BBB Health Boutique te Den Bosch.Gourmet Market Eindhoven


Werkomschrijving:

Econox heeft het complete ventilatiesysteem geleverd en geïnstalleerd in samenwerking met Innovent, inclusief ventilatoren. Wij wensen de klant veel succes met de Gourmet Market.

Rookgascollector Noord Brabantlaan/Tilburgseweg Oost


Werkomschrijving:

Vervangen van een aluminium rookgaskanaal voor een nieuwe RVS collector. Econox levert, demonteert en monteert het rookgaskanaal van topsectie tot aansluiting op de ketel.
302 app Epelenberg Breda


Werkomschrijving:

Zeventien flatblokken aan de Epelenberg in Breda krijgen in 2016 en 2017 een grote opknapbeurt. Econox zal voor dit project dakkappen leveren en monteren.

50 won Emma Nassaustraat Sprang-Capelle


Werkomschrijving:

Voor het nieuwbouwproject Emma/Nassaustraat in Sprang-Capelle heeft Econox schoorstenen, dakkanalen en schachtkanalen geleverd en geïnstalleerd.Handelskade Nijmegen


Werkomschrijving:

Voor de handelskade in Nijmegen heeft Econox schoorstenen en dakkanalen geleverd en gemonteerd. Voor dit project heeft Econox ook een speciale schoorstenen kap ontworpen die past bij de eigentijdse uitstraling van dit prachtige bouwproject.142 app Amsterdam Dolingadreef


Werkomschrijving:

Econox levert en installeert op advies van de adviseur voor het ketelvervangingsproject 142 appartementen Dolingadreef te Amsterdam nieuwe CLV systemen en aluminium schoorstenen.
We danken de installateur voor de mooie opdracht.616 Lofts Philips Lighting


Werkomschrijving:

Het terrein en het voormalig hoofdkantoor van Philips Lighting wordt getransformeerd tot een gebied met woontorens en een stadspark. Econox levert voor ruim 600 lofts de luchtkanalen en appendages.
Een mooi project met historische achtergrond!Erasmusweg Den Haag


Werkomschrijving:

Leveren en monteren van 150 stuks schoorsteen ommantelingen en ontluchtingskappen. Alsmede het aanpassen van bestaande rookgasafvoer doorvoeren.28 app Kopflat Papendrecht


Werkomschrijving:

Leveren en monteren van Econox CLV systeem, Thermoduct WTW schachtkanalen, Prefab schoorstenen en dakkanalen.504 app Heerlen P. Schunckstraat


Werkomschrijving:

Het leveren van complete Econox RVS overdruk CLV systemen t.b.v. ketelvervanging.Sadara project Saoedi-Arabie


Werkomschrijving:

Econox levert de luchtkanalen voor het Sadara project.Hogeschool Antwerpen NASA dakkappen


Werkomschrijving:

Het leveren van 11 stuks NASA-H dakkap met horizontale lamellen voor de aan en afvoer van grote luchthoeveelheden.168 app Vlaardingen ZwaluwenlaanWerkomschrijving:

Het leveren van complete Econox RVS overdruk CLV systemen t.b.v. ketelvervanging.Renovatie schoorstenen Nunspeet


Werkomschrijving:

Renovatie schoorsteenommantelingen van woningen in Nunspeet120 app NaastenBest


Werkomschrijving:

Deelname als ”ketenpartner” voor de levering en installatie van rookgasafvoer, ventilatie en schoorstenen.Design schoorstenen Wateringe


Werkomschrijving:

Het leveren en monteren van 72 stuks design schoorsteenkappen met niveau verdeling.74 app Cavalier Den Bosch


Werkomschrijving:

Leveren en monteren van CLV systemen, RGA/LT kanalen, WTW kanalen, schoorstenen, dakkanalen en afmontage.110 woningen Utrecht


Werkomschrijving:

Leveren van 80 Alfa compact schoorstenen van de woningen en 8 maatwerk schoorstenen voor de appartementen.18 woningen CPO de Moer


Werkomschrijving:

Leveren van 18 standaard schoorstenen t.b.v. ITHO Daalderop Coolcube lucht warmtepompenRenovatie schoorstenen Vlaardingen


Werkomschrijving:

Het leveren van aluminium schoorsteen ommantelingen geplaatst tijdens de renovatie van het platte dak.250 renovatie schoorstenen Tilburg


Werkomschrijving:

Het ommantelen van 250 gemetselde schoorstenen met aluminium kappen voorzien van polyester coating.Wozoco Maisbaai Middelburg


Werkomschrijving:

Het leveren en installeren van de complete luchtbehandelingsinstallatie voorzien van rechthoekige en ronde kanalen. Alsmede de toelevering en productie van appendages zoals dakkappen en rookgasafvoeren.176 app renovatie Papendrecht


Werkomschrijving:

Het compleet leveren en monteren van RVS CLV systemen, mechanische ventilatiekanalen en prefab schoorstenen.De Wijde Blick Rotterdam


Werkomschrijving:

Het compleet leveren en monteren van sendzimir verzinkte luchtkanalen en prefab schoorstenen op het dak.203 app Struyckenplein Breda


Werkomschrijving:

Leveren en monteren van geïsoleerde WTW kanalen, schoorstenen en dakkanalen en het leveren van de afmontage materialen.Basisschool De Zwengel


Werkomschrijving:

Het leveren en installeren van de complete luchtbehandelingsinstallatie voorzien van rechthoekige en ronde kanalen. Het isoleren van de dakkanalen met steenwol en aluminium afwerking. Het leveren en inbedrijfstellen van 2 stuks luchtbehandelingskasten 5.000 m3/h. De toelevering en productie van appendages zoals dakkappen en ventilatie roosters.

SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen