Inloggen

Produceren met een hoofdletter "P"

Econox beschikt over een productie en storage faciliteit van 3.500 m2. In een moderne werkplaats worden onze producten in eigen huis geproduceerd. Zo kan Econox garant staan voor de beste kwaliteit. Econox produceert naast haar eigen gamma, ook voor derden. Tevens is Econox instaat de volledige engineering op zich te nemen.


Lassen

Econox past de meest voorkomende lastechniek toe. Denk aan TIG en MIG. Gespecialiseerd zijn wij in Aluminium en RVS materialen. Van dun plaatwerk tot zware constructies.


Zetten en Kanten

Econox beschikt over meerdere kant en zetbanken. Hierdoor kan Econox uw plaatwerk leveren variërend in plaatdiktes van 0,5mm tot 5mm. Voor zetwerk is geen standaard leveringsprogramma. Leg uw wensen aan ons voor en wij zorgen voor de realisatie.


Knippen

Plaat knippen is een traditionele en goedkope methode van plaatbewerking. Zowel voor kleine als grotere series is dit een beproefde manier om platen in iedere gewenste maat af te leveren. Econox bezit een Jorg plaatschaar waarmee platen van iedere lengte met een maximale breedte van 2500mm kunnen worden geknipt.


Walsen

Onze productie is voorzien van 2 elektrische Jorg platenwalsen. Hiermee kunnen wij plaatwerk van 2 meter breedte en een maximale dikte van 3mm bewerken.


Laser snijden

Voor het Plasma en Lasersnijden van platen in iedere afmeting maken wij gebruik van een zeer geavanceerde services. Met deze services zijn wij instaat de hoogst gewenste kwaliteit en precisie te leveren. Met deze moderne technieken zijn wij klaar voor de toekomst.


Coatings en Lakken

Econox heeft bij haar coating service meer dan 150 kleuren op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat op maat plaatwerk binnen een korte levertermijn aan te leveren. Al onze producten worden voorbehandeld door middel van chromateren. Dit voorbewerkproces zorgt voor een duurzame hechting van onze coatings.

SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen