Inloggen
Bestellijst

Maatwerk prefab schoorsteen

Maatwerk prefab schoorstenen in 15 werkdagen.

- Online direct zelf uw maatwerk schoorsteen calculeren.
- Iedere uitvoering mogelijk - Volledig hoogwaardig aluminium
- Snelle levertijd

Productbeschrijving prefab schoorsteen Econox produceert de prefab maatwerk schoorsteen, een kant en klare schoorsteen voor de aan- en afvoer van lucht. Door de volledig geautomatiseerde processen is Econox in staat iedere schoorsteen te produceren. Voor maatvoering, toepassing, techniek en kleur zijn er geen beperkingen. Bij de ontwikkeling van de prefab schoorstenen wordt uitgegaan van de meest recente eisen en voorschriften op het gebied van de afvoer van verbrandingsgassen, de toe- en afvoer van lucht, ventilatie en riool. Het toepassen van een prefab gecombineerde schoorsteen heeft als voordeel dat u alle aanwezige aan- en afvoer kanalen gecombineerd kunt laten uitmonden. De prefab schoorsteen van Econox is gemaakt van hoogwaardige materialen en volledig lucht- en lekdicht. Econox ontwikkelt iedere schoorsteen exact volgens uw specificatie. De prefab schoorstenen van Econox zijn zowel voor platte als hellende daken geschikt en kunnen geleverd worden met dakopstanden, plakplaten, indekstukken en loodslabben. Uiteraard kunnen de prefab schoorstenen toegepast worden op bouwkundige opstanden. De Econox schoorsteen is volledig uitgevoerd in aluminium en standaard voorzien van poedercoating. De constructie van de schoorsteen is verstevigd en op de benodigde plaatsen volledig gelast. Schoorstenen zijn leverbaar met en zonder verlengde kanalen.

Online direct zelf uw maatwerk prefab schoorsteen calculeren
In de huidige tijd is snelheid en efficiëntie van groot belang. Om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, hebben wij fors geïnvesteerd in onze online calculatie software waar u gratis gebruik van kan maken. Met het Econox schoorsteen calculatie programma kunt u, geheel vrijblijvend, online uw netto prijs voor maatwerk schoorstenen uitrekenen. U krijgt direct te zien welke indeling de schoorsteen zal krijgen en een offerte op maat is direct met een druk op de knop voor u beschikbaar. U kunt desgewenst verder met het rekenen aan uw installatie project en de kostprijs uit de offerte in uw begroting meenemen. Alle opgevraagde offertes zijn later ook eenvoudig terug te zien en aan te passen. Wilt u een offerte bij ons bestellen? Dat kan online of neem contact op met onze adviseurs.

Naast het unieke schoorsteen calculatie programma hebben wij ook diverse andere online calculators voor rookgas afvoer en ventilatie gratis voor u beschikbaar.
Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 03:30:02 PC11False0FalseTrue220102