Inloggen
Bestellijst

PP kunststof rookgasafvoer

Individuele rookgasafvoeren PP enkelwandig 80mm

- Almeva Zwitsers fabricaat
- Met CE-­label & Tuv-rapporten
- Econox is exclusief distribiteur van Almeva Gmbh
- Geschikt voor condenserende ketels
- Temperatuurklasse T120

Productbeschrijving prefab schoorsteen
Econox is de exclusieve leverancier van Almeva rookgas­ afvoer materialen. Almeva AG is een Zwitserse producent van hoogwaardige rookgasafvoer producten. Econox levert een compleet assortiment PP enkelwandig rookgasafvoer materiaal. Alle materialen zijn gecertificeerd volgens de EN 1443 en EN 14471 en voorzien van het Europese CE-label. Met dit hoogwaardige kunststof systeem installeert de installateur de rookgasafvoer volgens het Bouwbesluit. De rookgasafvoer materialen zijn leverbaar in de kleur wit. Speciaal voor het onderscheid van de luchttoevoer bij een schacht uittrede is er ook een buis van 500mm in de kleur transparant leverbaar.

Het PP rookgasafvoersysteem is geschikt voor het aansluiten van de ketels en de individuele afvoeren in de schachten van hoog of laagbouw. De buizen zijn leverbaar in lengtes van 500, 1000 en 2000mm. Bochten zijn leverbaar in 45 en 90 (87) graden.
Dankzij de duurzame eigenschap van het materiaal heeft het systeem een lange levensduur. Voor de montage van de materialen wordt verwezen naar de Econox montage­ voorschriften, welke terug te vinden zijn op onze website www.econox.nl

Online direct zelf uw individuele rookgasafvoer, luchttoevoer en ventilatie voor gestapelde bouw calculeren
In de huidige tijd is snelheid en efficiëntie van groot belang. Om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, hebben wij fors geïnvesteerd in onze online calculatie software waar u gratis gebruik van kan maken. Met het Econox individuele rookgasafvoer, luchttoevoer en ventilatie calculatie programma kunt u, geheel vrijblijvend, online uw netto prijs voor de benodigde materialen in een gestapelde bouw uitrekenen. U krijgt direct een schematisch schachten overzicht en een offerte op maat is een druk op de knop voor u beschikbaar. U kunt desgewenst verder met het rekenen aan uw installatie project en de kostprijs uit de offerte in uw begroting meenemen. Alle opgevraagde offertes zijn later ook eenvoudig terug te zien en aan te passen. Wilt u een offerte bij ons bestellen? Dat kan online of neem contact op met onze adviseurs.

Naast de unieke individuele rookgasafvoer, luchttoevoer en ventilatie calculator hebben wij ook diverse andere online calculators gratis voor u beschikbaar.

De levensduur van de rookgasafvoer van moderne HR ketels kan niet alleen ernstig verkort worden door de hoeveelheid vervuilde verbrandingslucht of ophoping van vuil, maar ook door condensvorming. Zeker bij een aluminium rookgasafvoer. Lees hier meer over in Praktijkcase: aantasting aluminium rookgasafvoer.
Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 04:10:18 PC11False0FalseTrue220102