Inloggen

onze missie en visie....

WIE ZIJN WIJ?

Econox is een groeiend gespecialiseerd bedrijf die alles op het gebied van luchtbehandeling en ventilatieproducten op de markt brengt. De onderneming behoort tot een van de grotere spelers op deze niche markt.


Naast de eigen productie vertegenwoordigt Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, België en Duitsland en heeft zowel nationale en internationale ambities. Ons toepassingsgebied is onder andere woningbouw, utiliteitsbouw, industrie, scholen, horeca en scheepvaart.


De onderneming draagt een familiebedrijf cultuur uit waarbij in een informele sfeer top sport wordt bedreven.


Econox is in het bezit van een ISO 9001 certificaat. Het bewijs dat ons managementsysteem voldoet aan de kwaliteitseisen en is afgestemd op de behoeften van onze klanten. We zijn daarnaast lid van Binnenklimaat Nederland, dé branchevereniging voor alle professionele bedrijven die streven naar een gezond binnenklimaat voor iedereen.


ONZE MISSIE, VISIE EN STRATEGIE

Onze missie is om iedereen te voorzien van een gezond binnenklimaat.


We doen dit door te voorzien in het best mogelijke advies en de meest relevante informatie over ventilatie en luchtbehandeling.


Voor alle belanghebbenden wil Econox b.v. een eerlijke, transparante en duurzame samenwerking realiseren.


De belangrijkste trends en ontwikkelingen met betrekking tot “ventilatie en luchtbehandelingssystemen” zien wij in de steeds veranderende wet- en regelgeving. De internationale klimaat en energietransitie en het toepassen van geavanceerde systemen zal fors gaan toenemen. Door doorlopend te investeren in marktverkenning en studies is Econox b.v. voortdurend op de hoogte van de actuele marktvragen en het aanwezige aanbod.


Op basis van de gekozen strategie is het voor Econox b.v. mogelijk om op efficiënte wijze actief te zijn op meerdere speelvelden en haar klanten op deze wijze zo doeltreffend mogelijk van dienst te zijn.


Onze jarenlange ervaring en aanwezigheid in de branche zorgt voor een noodzakelijk hoog kennisniveau.


De expertise die binnen onze organisatie aanwezig is, stelt ons in staat om marktontwikkelingen te vertalen in voor u relevante, innoverende en servicegerichte oplossingen. Daarbij staat u als klant centraal.


Op basis van de geschetste ontwikkelingen zal de vraag naar ventilatieproducten, -systemen en oplossingen de komende decennia fors blijven toenemen. Econox b.v. heeft daarom een omni-channel strategie ontwikkeld. Op deze wijze kan Econox b.v. haar klanten op een laagdrempelige wijze snel en eenvoudig blijven bedienen waarbij de levering van kennis en advies centraal staat.


ONS BELEID EN ONZE KERNWAARDEN

Econox gebruikt alleen de nieuwste innovatieve technieken voor het produceren van haar hoogwaardige producten. Ons team van specialisten ontwikkelt alleen de best mogelijke maatwerkoplossingen die aansluiten op uw wensen. Wij beoordelen in alle gevallen samen met u hoe we zo efficiënt mogelijk het eindproduct kunnen realiseren.


Onze beleidsuitgangspunten zijn gebaseerd op kernwaarden en geven aan hoe wij vertrouwen, openheid, teamwerk en professionaliteit bevorderen en trots zijn op dat wat wij doen. Wij vinden het belangrijk onze overtuigingen vast te leggen en openbaar te maken.


Econox richt zich op de volgende belangrijkste KERNWAARDEN en heeft deze verankerd in de organisatie.


Bij al onze activiteiten zijn wij VOORUITSTREVEND en AMBITIEUS, TROTS op ons werk en blijven wij vooral heel GEWOON!


Met ons beleid en de geformuleerde kernwaarden wil Econox b.v. een gezond binnenklimaat voor alle belanghebbenden creëren. Hierbij is minstens zo belangrijk dat voldoende bewustwording met betrekking tot het belang van een gezond binnenklimaat wordt gecreëerd.

Welkom bij Econox - Dit is ons team

SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen