Inloggen
Bestellijst

onze missie en visie....

Onze jarenlange ervaring en aanwezigheid in de branche zorgt voor een hoog kennisniveau. De expertise die binnen onze organisatie aanwezig is, stelt ons in staat om marktontwikkelingen te vertalen in, voor u relevante, innoverende en service gerichte oplossing. Daarbij staat u als klant centraal.


Professioneel


Door onze professionele aanpak zijn wij de afgelopen jaren in staat geweest om hoogwaardige producten in de markt te zetten, exact conform de wensen van onze (internationale) afnemers en eisen van de wetgeving. Econox beschikt over deskundige medewerkers met jarenlange ervaring, die het vermogen hebben om nieuwe technieken te ontwikkelen, techniek die volledig aansluiten op uw wensen. Econox beschikt over CE certificaten die noodzakelijk zijn voor onze toegepaste systemen.

Vernieuwend


Econox gebruikt de nieuwste innovatieve technieken voor het produceren van haar hoogwaardige producten. Ons team van specialisten ontwikkelt maatwerkoplossingen die aansluiten op uw wensen. Samen met u kijken we hoe we zo efficiënt mogelijk het eindproduct kunnen realiseren.

Transparant


Econox biedt een totaaloplossing. Hierbij speelt onze relatie, wederzijdse communicatie en transparante informatievoorziening met de klant een belangrijke rol. Wij geven u inzicht in onze werkwijze, die volledig conform de wettelijke eisen geschiedt. Econox doet op een eerlijke manier zaken, met respect voor onze aarde, mensen en organisatie, en bovenal voor u als klant. Wij bieden u te allen tijde een juiste prijs.

Op Maat


Door onze internationale samenwerkingen en onze regionale structuur kunnen wij uitstekend maatwerk leveren. Maatwerk dat past zoals uw mooiste pak. Maatwerk waarbij we samen tot de mooiste resultaten komen, waarbij geen enkel aspect uit het oog wordt verloren. Econox is door haar flexibele organisatie structuur in staat om direct in te stappen en uw maatwerk binnen de gestelde termijnen te verzorgen. Welkom bij Econox - Dit is ons team
Europlast
Clima Industries
Almeva
TUV SUD
SGS keurmerk
CE keurmerk

Bestellijst

Wis filters

Filter

20200409 22:10:46 PC11False0FalseTrue0