Inloggen
Bestellijst

Itho Daalderop prefab schoorsteen

Speciaal ontwikkeld voor de Itho-Daalderop Coolcube en Combinair lucht warmte pompen.

- Scherp geprijsd en snel geleverd
- Voordelige kant en klare oplossing
- Volledig hoogwaardig aluminium

Productbeschrijving
In samenwerking met IthoDaalderop heeft Econox de Ecotop IthoDaalderop schoorsteen ontwikkeld. De IthoDaalderop prefab schoorsteen is speciaal ontwikkeld voor de HP Coolcube en Combinair warmtepomp systemen. Deze schoorsteen is voorzien van toe- en afvoer kanalen voor zowel de cv-ketel als de geïsoleerde luchtkanalen aansluitingen op de warmtepomp. Indien gewenst wordt de schoorsteen geleverd met een aansluiting voor de riool-ontluchting. Door de compacte vormgeving en hoogwaardig gebruikte materialen biedt deze kant en klare schoorsteen de oplossing voor uw dak uitmonding.

Voordelen van de Ecotop IthoDaalderop schoorsteen zijn het lichte gewicht, snelle en makkelijke montage, 100% blijvend lekvrij, hoogwaardig materiaal en een snelle levering. De afmeting van de prefab aluminium schoorsteen is 600 x 600 mm en is leverbaar in 4 types. Links, rechts en met of zonder rioolontluchting. Standaard wordt de schoorsteen uitgevoerd in RAL 7016 (afwijkende RAL kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar) en is de schoorsteen voorzien van verlengde kanalen (L= 650mm). Op aanvraag zijn extra verlengde kanalen mogelijk. Naast de standaard maatvoering levert Econox ook maatwerk schoorstenen voor iedere toepassing. Informeer bij onze verkopers. Deze standaard schoorsteen is uitgevoerd met een rookgas- afvoer en luchttoevoer van 80mm, een geïsoleerde luchtaf- en toevoer van 200mm en (indien gewenst) een riool-ontluchting van 110mm. De Ecotop IthoDaalderop schoorsteen kan toegepast worden op diverse daktypes, zoals een vlak, hellend en nok dak. Andere daktypes zijn ook mogelijk, echter is deze prijs hiervoor op aanvraag. Als extra optie kan Econox (luchtdichte) dakbeschot-platen leveren.

Kijk op onze webshop en selecteer eenvoudig door het gebruik van de keuzehulp de gewenst uitvoering voor de juiste prijs.
Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 04:05:17 PC11False0FalseTrue220102