Inloggen
Bestellijst

Individuele rookgasafvoer, luchttoevoer en ventilatie

- Voor appartementen en flatgebouwen t/m 5 bouwlagen
- Eenvoudig online benodigde materialen calculeren

Productbeschrijving
Voor flatgebouwen en appartementen wordt de keuze gemaakt voor mechanische ventilatie of wtw-systemen. Voor de aan en afvoer van de ventilatie lucht kan men individuele ventilatie kanalen toepassen die vanuit ieder appartement via de schacht verticaal naar het dak lopen en vervolgens bovendaks uitmonden. Deze individuele oplossing passen we meestal toe bij maximaal 5 bouwlagen. Voor hogere gebouwen of om ruimte in de schacht te besparen kan men ook 1 enkele collectieve af en aanvoer buis in de schacht plaatsen welke verticaal naar het dak lopen om vervolgens ook collectieve bovendaks uit te monden. We noemen des oplossing de Collectieve Ventilatie Schacht. Econox levert ventilatiebuizen en hulpstukken, desgewenst volledig voor-geïsoleerd voor deze situatie.

Online direct zelf uw maatwerk ventilatie en schoorstenen calculeren
In de huidige tijd is snelheid en efficiëntie van groot belang. Om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, hebben wij fors geïnvesteerd in onze online calculatie software waar u gratis gebruik van kan maken. Met de Econox calculatie en bereken programma’s kunt u, geheel vrijblijvend, online uw netto prijs voor maatwerk schoorstenen berekenen. U krijgt direct te zien welke indeling de schoorsteen zal krijgen en een offerte op maat is met één druk op de knop voor u beschikbaar. U kunt desgewenst verder met het rekenen aan uw installatie project en de kostprijs uit de offerte in uw begroting meenemen. Alle opgevraagde offertes zijn later ook eenvoudig terug te zien en aan te passen. Wilt u een offerte bij ons bestellen? Dat kan online of neem contact op onze adviseurs.

Naast de unieke collectieve ventilatie calculatie hebben wij ook diverse andere online calculators voor prefab schoorstenen, rookgas afvoer en ventilatie direct gratis voor u beschikbaar.
Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 02:45:49 PC11False0FalseTrue220102