Inloggen
Bestellijst

Dakkap NASA-V verticale uitvoering

Dakkap met verticale lamellen 

- Universeel
- Verticaal luchttransport
- Voorzien van regen opvang element

Productbeschrijving van deze dakkap
De serie NASA dakkappen zijn uitermate geschikt voor het aan- en afvoeren van grote lucht en ventilatie hoeveelheden. De NASA-V is een verticaal model. Het grote voordeel van verticaal luchttransport is de geluidsbeperking in de omgeving. Tevens is deze dakkap in verzonken uitvoering leverbaar voorzien van een regenafvoer. In de NASA serie is ook een horizontaal model (NASA-H) leverbaar. De dakkap is leverbaar tot zeer grote afmetingen zodat de luchtaanzuig of -afvoer van meerdere ventilatie installaties gecombineerd kan worden. Het is ook mogelijk om de dakkap als gecombineerde toevoer en afblaas uit te voeren.

Specificaties
De NASA-V dakkap is geheel in aluminium uitgevoerd. De dakkap wordt standaard zonder meerkosten geleverd in RAL 7035. Tegen meerprijs zijn ook andere RAL kleuren leverbaar.

Leverbare accessoires
DOS : aluminium dakopstand, ongeïsoleerd
DOS-G : aluminium dakopstand, geïsoleerd
RAL : afwijkende RAL kleur

Opmerkingen
De maximaal te adviseren luchtsnelheid bij afblaas is 4 m/s en bij aanvoer 3 m/s.

Online direct zelf uw juiste afmeting NASA-V dakkap calculeren
In de huidige tijd is snelheid en efficiëntie van groot belang. Om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, hebben wij fors geïnvesteerd in onze online calculatie software waar u gratis gebruik van kan maken. Met de NASA-V dakkap calculator kunt u, geheel vrijblijvend, online de juiste afmeting berekenen, uitgaande van de door u gewenste luchtsnelheid. Met één druk op de knop ontvangt u vervolgens een offerte op maat. Alle opgevraagde offertes zijn later ook eenvoudig terug te zien en aan te passen. Wilt u een offerte bij ons bestellen? Dat kan online of neem contact op met onze adviseurs.

Naast de NASA-V dakkap calculator hebben wij ook diverse andere online calculators direct en gratis voor u beschikbaar.
Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 02:32:18 PC11False0FalseTrue220102