Inloggen
Bestellijst

CLV systeem rookgasafvoer

Collectieve Luchttoevoer en Verbrandingsafvoer 

- Gratis online berekenen en offertes opvragen!
- Volledig RVS systeem met lange levensduur
- Gecertificeerd met CE-­label
- Geoptimaliseerde diameters voor overdruk leverbaar
- Ruimte besparing in hoogbouw
- Geschikt voor hoog condenserende HR-ketels

Productbeschrijving RVS / INOX CLV-systeem
Combinatie Luchttoevoer Verbrandingsafvoer (CLV)-systemen zijn systemen voor meerdere verdiepingen in de nieuwbouw of renovatie waar individuele cv-ketels op toegepast kunnen worden. De individuele cv-ketels worden zo collectief op een gemeenschappelijk kanaal aangesloten.

Een Econox CLV-systeem is een toekomstgericht product. Toekomstgericht, omdat de diameters naadloos aansluiten op de nieuwste generatie cv-ketels, zoals de HR-, VR- en overdruk ketels.

Econox ontwerpt en levert op maat gemaakte en standaard gecombineerde luchttoevoer en verbrandingsafvoer systemen. Dit concentrisch gebouwde kanaalstelsel voert de rookgassen via de binnenbuis af en zorgt via de buitenbuis voor de luchttoevoer.

Onze CLV-systemen zijn o.a. beschikbaar in vele diameters zoals 100/150 - 110/165 - 130/200 - 140/250 150/230 - 160/300 - 180/250 - 180/350 - 200/400 - 220/450 - 250/500 en  300/550.  Grotere diameters zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Het gehele systeem wordt vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal (RVS), waardoor de maximale levensduur wordt gerealiseerd. Het CLV-systeem van Econox is zowel leverbaar in onderdruk als overdruk uitvoering.

Voor de montage van de materialen wordt verwezen naar de Econox montage­ voorschriften, welke terug te vinden zijn op onze website www.econox.nl

Online direct zelf uw CLV systeem voor gestapelde bouw calculeren
In de huidige tijd is snelheid en efficiëntie van groot belang. Om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, hebben wij fors geïnvesteerd in onze online calculatie software waar u gratis gebruik van kan maken. Met het Econox CLV systeem calculatie programma kunt u, geheel vrijblijvend, online de benodigde diameter en complete netto prijs voor de benodigde CLV in een gestapelde bouw uitrekenen. Naast de standaard onderdruk diameters tot 35kw ketels kunt u ook de gewenste CV ketel (in overdruk) selecteren en wij rekenen direct online de benodigde diameter voor u uit. Verder krijgt u direct een schematisch schachten overzicht en een offerte is in uw persoonlijke menu met een druk op de knop beschikbaar. U kunt desgewenst direct verder met het rekenen aan uw installatie project en de kostprijs uit de offerte in uw begroting meenemen. Alle opgevraagde offertes zijn later ook eenvoudig terug te zien en aan te passen. Wilt u een offerte bij ons aanvragen? Dat kan direct online of neem contact op met onze adviseurs.

Naast het unieke CLV systeem calculator hebben wij ook diverse andere online calculators direct en gratis voor u beschikbaar.

De levensduur van de rookgasafvoer van moderne HR ketels kan niet alleen ernstig verkort worden door de hoeveelheid vervuilde verbrandingslucht of ophoping van vuil, maar ook door condensvorming. Zeker bij een aluminium rookgasafvoer. Lees hier meer over in Praktijkcase: aantasting aluminium rookgasafvoer.
394
Europlast
Almeva
Clima Industries
TUV SUD
SGS keurmerk
CE keurmerk
Alle prijzen zijn excl. BTW | Copyright © 2018 - Econox B.V.

Bestellijst

Filter