Inloggen
Bestellijst

CLV systeem rookgasafvoer

Collectieve Luchttoevoer en Verbrandingsafvoer 

- Vrijblijvend een offerte opvragen
- Volledig RVS systeem met lange levensduur
- Gecertificeerd met CE­label
- Geoptimaliseerde diameters voor overdruk leverbaar
- Ruimte besparing in hoogbouw
- Geschikt voor hoog condenserende HR-ketels

Productbeschrijving RVS / INOX CLV-systeem
Combinatie Luchttoevoer Verbrandingsafvoer (CLV)-systemen zijn systemen voor meerdere verdiepingen in de nieuwbouw of renovatie waar individuele cv-ketels op toegepast kunnen worden. De individuele cv-ketels worden zo collectief op een gemeenschappelijk kanaal aangesloten.

Een Econox CLV-systeem is een toekomstgericht product. Toekomstgericht, omdat de diameters naadloos aansluiten op de nieuwste generatie cv-ketels, zoals de HR-, VR- en overdruk ketels.

Econox ontwerpt en levert op maat gemaakte en standaard gecombineerde luchttoevoer en verbrandingsafvoer systemen. Dit concentrisch gebouwde kanaalstelsel voert de rookgassen via de binnenbuis af en zorgt via de buitenbuis voor de luchttoevoer.

Onze CLV-systemen zijn o.a. beschikbaar in vele diameters zoals 100/150 - 110/165 - 130/200 - 140/250 150/230 - 160/300 - 180/250 - 180/350 - 200/400 - 220/450 - 250/500 en  300/550.  Grotere diameters zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Het gehele systeem wordt vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal (RVS), waardoor de maximale levensduur wordt gerealiseerd. Het CLV-systeem van Econox is zowel leverbaar in onderdruk als overdruk uitvoering.

Voor de montage van de materialen wordt verwezen naar de Econox montage­ voorschriften, welke terug te vinden zijn op onze website www.econox.nl

Uw CLV systeem voor gestapelde bouw door onze medewerkers laten calculeren?
In de huidige tijd is snelheid en efficiëntie van groot belang. Om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, hebben wij fors geïnvesteerd in onze calculatie software zodat u op zeer korte termijn een offerte kunt ontvangen. Na ontvangst van uw technische tekeningen en/of projectomschrijving maken wij een geheel vrijblijvende offerte, hierin staat onder andere de door ons berekende diameter en netto totaalprijs voor het benodigde CLV systeem. Naast (voorheen) standaard onderdruk CLV systemen, is dit ook mogelijk voor de overdruk CLV systemen. Alle opgevraagde offertes zijn later ook eenvoudig door ons terug te vinden en aan te passen indien gewenst. Wilt u een offerte bij ons aanvragen? Dat kan direct via info@econox.nl of neem contact op met onze adviseurs.

De levensduur van de rookgasafvoer van moderne HR ketels kan niet alleen ernstig verkort worden door de hoeveelheid vervuilde verbrandingslucht of ophoping van vuil, maar ook door condensvorming. Zeker bij een aluminium rookgasafvoer. Lees hier meer over in Praktijkcase: aantasting aluminium rookgasafvoer.
Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 02:49:20 PC11False0FalseTrue220102