Inloggen
Bestellijst

Alfa Compact eengezinswoning schoorsteen

De compactste prefab schoorsteen in haar soort

- Volledig aluminium
- Voordelig geprijsd
- Volledig hoogwaardig aluminium
- Meerdere kleuren mogelijk

Productbeschrijving van de Alfa Compact prefab schoorsteen 
Speciaal voor eengezinswoningen levert Econox de Alfa Compact schoorsteen. Een compacte gecombineerde schoorsteen voor de toe- en afvoer van de cv-ketel, een afvoer van de ventilatie en een afvoer van de riool- ontluchting. Voordelen van de Alfa Compact schoorstenen zijn het lichte gewicht, snelle en makkelijke montage, 100% blijvend lekvrij, hoogwaardig materiaal en een snelle levering. Tevens is de Alfa Compact schoorsteen het meest compacte formaat in haar soort.

De Alfa Compact schoorsteen is een voordelige universele prefab oplossing voor de woningbouw. De afmeting van de prefab aluminium schoorsteen is 313 x 313 mm en is leverbaar in 4 types. Een linkse en rechtse uitvoering, met of zonder riool ontluchting. Standaard wordt de schoorsteen uitgevoerd in RAL 7016 (afwijkende RAL kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar) en is de schoorsteen voorzien van verlengde kanalen (L= 650mm). Indien er langere kanalen gewenst zijn, kunnen de aansluit kanalen van de prefab schoorsteen tegen meerprijs ook met een lengte van 1000mm worden geleverd.

De Alfa Compact schoorsteen kan toegepast worden op diverse dak types, zoals een vlak dak, hellend dak en nok dak. Hiervoor zijn verschillende accessoires leverbaar zoals plakplaten, indek stukken en lood slabben. Andere dak types zijn ook mogelijk, informeer hiervoor bij onze verkopers. Als extra optie kan Econox (luchtdichte) dakbeschot platen leveren.

Kijk op onze online webshop en selecteer eenvoudig door het gebruik van de keuzehulp de gewenst uitvoering voor de juiste prijs.
Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 02:54:23 PC11False0FalseTrue220102