Inloggen
Bestellijst

Accountmanager binnendienst Ventilatie en Luchtbehandeling

Accountmanager binnendienst Ventilatie -en Luchtbehandeling

40 uur


Wil jij werken bij één van mooiste bedrijven in Eindhoven, een hard groeiend bedrijf waarbij jouw technische en commerciële blik direct bijdraagt aan de doelstelling van de organisatie? Als Accountmanager binnendienst Ventilatie -en Luchtbehandeling weet je als geen ander technisch en commercieel advies uit te brengen en te onderhandelen waar nodig. Je voelt haarfijn aan wat de behoefte van onze klant is en werkt samen met collega’s de offertes uit en onderhoud het klantencontact, met als doel de groei van de omzet te bevorderen. Je werkt actief samen met onze sales engineers, productie afdeling en buitendienst en voert daarnaast overleg met (internationale) toeleveranciers.


Nieuwsgierig naar je nieuwe collega’s en hoe zij de ‘ballen’ hoog houden? Bekijk dan de onderstaande video!
Wat ga je doen?

 • Je stelt offertes op en geeft technische adviezen aan onze klanten.
 • Je zegt niet zomaar ‘nee’, maar onderzoekt altijd welke mogelijkheden er wél zijn.
 • Je verwerkt orders welke binnenkomen via telefoon, e-mail of via de Accountmanager Buitendienst.
 • Je initieert, begeleidt en bewaakt het complete klantproces en ziet toe op naleving van de gemaakte service- en leverafspraken.
 • Je beantwoordt telefonisch vragen en lost servicegerichte en technische vraagstukken op.
 • Je ondersteunt de Accountmanager Buitendienst met prijscalculaties en technische adviezen.
 • Je signaleert problemen, bewaakt het verkoopproces en rapporteert over de voortgang.
 • Je bouwt samen met je team je klanten uit tot mooie partnerships en bent alert op leads om nieuwe klanten te veroveren.
 • Je denkt in oplossingen en komt met ideeën om vanuit Econox niet alleen een product, maar ook een complete service aan te bieden.


Jouw profiel:

 • Je hebt een MBO/ HBO werk- en denk niveau.
 • Je hebt een klantgerichte en commerciële instelling.
 • Je hebt een goed rekenkundig en oplossend denkvermogen.
 • Je communiceert graag en gemakkelijk met klanten, collega's en toeleveranciers.
 • Je bent accuraat en sterk in werkprocessen.


Ons aanbod

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze “familie”. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. We bieden een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en functie. Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantie dagen en 13 ATV dagen.


Wie zijn wij?

Econox is een hard groeiend bedrijf met een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals met de ambitie om samen top prestaties te leveren, waarmee we onze klanten blij maken. We zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling en ventilatie producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigd Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, België en Duitsland en heeft zowel nationale en internationale ambities. Econox telt momenteel ruim 75 medewerkers en heeft samen met haar zusterbedrijven Ventilatieland, Luftungsland GmbH en Innovent Luchttechniek b.v. een belangrijke positie in de markt verworven.


Interesse?

Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij? Stuur dan je CV voorzien van motivatiebrief naar Sebas van Vugt, directeur. Email: svvugt@econox.nl. We kijken er naar uit!


Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld, wij reageren alleen naar kandidaten zelf.


Nieuwsgierig naar je werkplek? Bekijk dan onze bedrijfsvideo!


Europlast
Clima Industries
Almeva
TUV SUD
SGS keurmerk
CE keurmerk

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210127 02:38:19 PC11False0FalseTrue0