Inloggen
Bestellijst
Grapje, 1 april!

Helaas is dit rooster te mooi om waar te zijn. Máár we hebben wel heel veel andere mooie roosters van Grada in ons assortiment. Omdat we je een beetje gefopt hebben, willen we het graag goedmaken en krijg je deze maand 10% extra korting op alle producten van Grada. En wist je dat alle standaard gecoatte ventilatieroosters van Grada zonder meerprijs leverbaar zijn in RAL 9010, 9003, 9005, 9016 en 7001?


De netto actie prijzen zie je direct bij de producten zodra je inlogt in jouw account. Nog geen account? Maak deze dan hier aan.


Grada Kanaalroosters

Kanaalroosters


De kanaalroosters van Grada zijn in veel maten beschikbaar en worden direct gemonteerd in een rond ventilatiekanaal. De schoepen in het kanaal kunnen handmatig worden ingesteld voor het instellen van een optimale luchtverdeling. Kanaalrooster zijn optioneel te voorzien van een volumeregelklep.


Bekijk de kanaalroosters

Grada Wervelroosters


Wervelroosters


De wervelroosters van Grada zorgen voor een comfortabele luchtverdeling in de ruimte en zijn ideaal voor sterk gekoelde of verwarmde lucht. Bovendien hebben ze een hoge inductiegraad, wat zorgt voor een efficiënte reductie van temperatuurverschillen in de ruimte.


Bekijk de wervelroosters

Grada Plafondroosters


Plafondroosters


De plafondroosters van Grada zijn ideaal voor montage in een systeemplafond. De plafondroosters zijn geschikt voor zowel sterk gekoelde als verwarmde lucht en hebben een hoge inductiegraad. Alle ventilatieroosters van Grada zijn zonder meerprijs leverbaar in vijf RAL kleuren.


Bekijk de plafondroostersGrada Variabele Volumeregelaars

Variabele volumeregelaars


De variabele volumeregelaars van Grada zijn uitgerust met een elektronische regeling en een ingebouwde aluminium differentieeldrukopnemer. Optioneel uit te breiden met de Tsense-D. Samen met aansturing via de tSENSE 3-in-1 regelaar zorgt u voor een effectieve klimaatbeheersing.


Bekijk de variabele volumeregelaars

Almeva
Clima Industries
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210927 02:55:49 PC11False0FalseTrue220102