Inloggen

Rondom Rensa- Topkwaliteit, eenvoudig & snel

Rondom Rensa- Topkwaliteit, eenvoudig & snel
Geplaatst op 9-6-2017 door Ivonne van Dijk
Gezond binnenklimaat
Een gezond binnenklimaat is essentieel om in een gebouw te zorgen voor tevreden bewoners, goede prestaties en weinig ziekteverzuim. Belangrijke onderdelen hiervan zijn een goede temperatuur, laag geluidsniveau en schone verse lucht. Econox produceert en levert diverse onderdelen om een ventilatie- en rookgassysteem te ontwerpen waarin dit centraal staat.
Naast een goed binnenklimaat is energiegebruik een belangrijk onderdeel binnen de ventilatie installaties. Niet alleen hoog rendement wtw, zuinige elektromotoren, maar ook het toepassen van (geïsoleerde Thermoduct) kanalen met de juiste afmetingen en het gebruiken van aanzuig en uitblaaskappen met weinig weerstand dragen hieraan bij. Econox produceert deze NASA dakkappen met een dusdanig esthetisch ontwerp dat ook architecten deze graag toepassen.

Econox Thermoduct
Thermoduct is een luchtkanalen systeem voorzien van een hoogwaardige isolerende mantel met een gesloten cellenstructuur en heeft luchtdichtheidsklasse C. Hierdoor zal de ventilatielucht en de kanalen niet gaan condenseren. Het systeem is uitermate geschikt voor het aansluiten van Luchtbehandelingskasten, WTW units en Warmtepompen. ?

Thermoduct is ontwikkeld voor de “slimme” installateur. Het systeem is geheel glad uitgevoerd, levert niet meer weerstand op dan traditionele luchtkanalen en draagt door de metalen binnen kern bij aan de juiste oplossing voor installaties die aan strenge geluidseisen moeten voldoen. Doordat Thermoduct hetzelfde gemonteerd wordt als standaard spiro SAFE ventilatiekanalen en er achteraf geen isolatie meer nodig is, kan aanzienlijk worden bespaart in montagekosten. Speciaal voor de aan en afvoer naar buiten bestaat het assortiment uit een uitgebreide serie aluminium geïsoleerde ronde dak doorvoeren. Deze ronde dak doorvoeren zijn geïsoleerd uitgevoerd en leverbaar in de diameters Ø160 t/m 400mm.

Econox NASA dakkappen
Econox staat onder andere ook bekend om haar dakkappen. En dan vooral dakkappen die gecombineerd in- en uitblazen. Er wordt dan horizontaal ingeblazen en verticaal uitgeblazen. De vernieuwde serie NASA dakkappen zijn uitermate geschikt voor het aan- en afvoeren van grote luchthoeveelheden. De nieuwe constructie is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid, energiezuinigheid (lage weerstand) en design. Econox geeft 10 jaar garantie. De NASA serie is verkrijgbaar in horizontale (NASA-H), verticale (NASA-V) en gecombineerde (NASA-HV) uitvoering, allen voorzien van regen werende lamellen. De dakkap is tevens leverbaar in zeer grote afmetingen zodat de lucht aanzuig of afvoer van meerdere ventilatie installaties gecombineerd kan worden.
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen