Inloggen

Oplevering showroom Itho Daalderop

Oplevering showroom Itho Daalderop
Geplaatst op 30-3-2017 door Ron van den Berk
Op 13-03-2017 heeft Econox de cursusruimte op het hoofdkantoor van Itho Daalderop te Tiel opgeleverd.

De oplevering van de cursusruimte markeert de volgende mijlpaal voor Econox, aldus Ron van den Berk, Accountmanager van Econox. De cursusruimte geeft Econox de mogelijkheid om haar Thermoduct in combinatie met de WTW units en Warmtepompen van Itho Daalderop optimaal te presenteren. Daarnaast biedt het de mogelijkheid voor installateurs om met het materiaal kennis te maken, krijgt de monteur meer inzicht hoe een systeem goed kan functioneren met het toepassen van Econox Thermoduct en wat de beste manier is om het Thermoduct te monteren.

Waarom heeft Itho Daalderop gekozen voor Econox Thermoduct?
Thermoduct is een luchtkanalen systeem voorzien van een hoogwaardige isolerende mantel met een gesloten cellenstructuur en heeft luchtdichtheidsklasse Luka C. Hierdoor zal de ventilatielucht en de kanalen niet gaan condenseren. Het systeem is uitermate geschikt voor het aansluiten van WTW units en Warmtepompen van Itho Daalderop.

Thermoduct is ontwikkeld voor de “slimme” installateur!
Het systeem is geheel glad uitgevoerd, levert niet meer weerstand op dan traditionele luchtkanalen en draagt door de metalen binnen kern bij aan de juiste oplossing voor installaties die aan strenge geluidseisen moeten voldoen. Doordat de Thermoduct hetzelfde gemonteerd wordt als standaard SAFE kanalen en er achteraf geen isolatie meer nodig is, kan aanzienlijk worden bespaard in montagekosten.

Wij zijn blij met het resultaat en wij wensen alle cursisten een leerzame en een prettige training toe.

Met vriendelijke groet,

Ron van den Berk
Econox
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen