Inloggen

"We hebben een enorme groei doorgemaakt"

"We hebben een enorme groei doorgemaakt"
Geplaatst op 3-3-2022 door Rachelle Broeren

Gijs van den Oever is operationeel manager bij Econox en inmiddels ruim 8 jaar in dienst. Gijs is verantwoordelijk voor de productieketen binnen het bedrijf. Tijd om hem eens voor te stellen.

“Zoals meerdere collega’s, ben ook ik begonnen met een bijbaan in het magazijn tijdens mijn studie en nooit meer weggegaan. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de hele productieafdeling van Econox. Ik houd me met name bezig met het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid, het bewaken van de planning, kostprijs en het schakelen tussen de andere afdelingen voor een vlot productieproces. Gedurende de afgelopen jaren heb ik het bedrijf zien groeien tot waar we nu staan, ontzettend mooi om mee te maken.

We hebben de afgelopen jaren ook echt een enorme groei doorgemaakt en dat zorgt ervoor dat onze afdeling ook moest opschalen. We zijn in een paar jaar van 10 personen naar een productie afdeling met 30 personen gegroeid. Ook het machinepark maakt een flinke groei door. Alleen dit jaar al hebben we een nieuwe laser cut machine voor isolatiemateriaal en een spirobuismachine geplaatst. As we speak wordt onze poedercoatinstallatie geïnstalleerd. Begin volgend jaar komt er nog een laser machine voor metalen bij. We zijn hierdoor steeds minder afhankelijk van derden en kunnen zo flexibel mogelijk zijn naar onze klanten.

Het leuke aan werken bij Econox is dat je echt ziet dat we een gezamenlijk doel nastreven, iedereen is zeer gemotiveerd. Ons team is relatief jong en dynamisch. Dit merk je goed aan de capaciteit om snel te kunnen schakelen en aan te pakken. Geen dag is hetzelfde maar dat maakt mijn functie ook zo leuk!”

SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen