Inloggen

Even voorstellen: Anouk Dings

Geplaatst op 22-6-2021 door Anouk Wigchert

In april is onze HR manager Anouk Dings gestart. Zij stelt zich graag even aan jullie voor!
 
"Econox werkt met een bevlogen team aan een hoofddoel: verder groeien in de steeds belangrijkere wereld van ventilatie en luchtbehandeling. Die drive van de collega’s voelde ik direct, waardoor ik vier maanden geleden volmondig “JA” heb gezegd en een mooie samenwerking ben aangegaan. Daarnaast kende ik Econox al vanuit een eerdere baan in het recruitment vak, Econox was toentertijd een van mijn klanten. Het is erg leuk om te zien dat een aantal mensen die ik toen geworven heb, er nog steeds met plezier werken!
 
Al mijn hele carrière, sinds ik begon met werken op mijn vijftiende, werk ik met mensen, met als doel om ze te helpen het beste uit zichzelf te halen. Vandaar ook de keuze voor het HR vak. In mijn vrije tijd loop ik hard en ben ik recreatief amazone. 
 
Hoe het balletje is gaan rollen? Econox is enorm aan het groeien waardoor behoefte ontstond aan een inhouse HR-manager. Ik werk er nu twee maanden en het bevalt mij erg goed. Econox is een gezellig bedrijf met een goede werksfeer en een actieve personeelsvereniging, we gaan allemaal voor het beste resultaat en kunnen dit ook goed samen vieren.
 
Ik heb mijn start bij Econox als zeer prettig ervaren en hoop dit voor toekomstige collega’s mee te kunnen realiseren. Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Wil je hier meer over weten en een keer kennismaken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!"

SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen