Inloggen

Even voorstellen: Kris van den Oever

Geplaatst op 26-1-2021 door Anouk Wigchert
Even voorstellen: Kris van den Oever, accountmanager binnendienst bij Econox.

Fotografie Kris

"Ruim 3,5 jaar geleden heb ik mijn afstudeerstage bij de afdeling supply chain management van Econox gedaan, ik heb een rapport geschreven hoe de orderpicking efficiënter kan, dit is later ook geïmplementeerd. Na mijn afstuderen ben ik begonnen bij de afdeling verkoop binnendienst. Dit was technischer dan ik me in eerste instantie had voorgesteld. Gelukkig ben ik technisch onderlegd en maak ik me de kennis snel eigen. Ik houd me voornamelijk bezig met het adviseren van klanten, onderhouden van contacten, maken van (maatwerk) offertes en het begeleiden van projecten.

Sales is de leukste baan, wanneer je klanten tevreden zijn. Net voor de vakantie had ik geregeld dat een klant zijn kanaalwerk met spoed geleverd kreeg, waardoor hij zijn project voor de kerst kon afronden. Hij was zo blij dat ik een paar dagen later een bierpakket ontving. Dat zijn fijne momenten, als je een klant echt blij kunt maken. Als ik een dag met iemand zou mogen ruilen zou dat met Gordon Ramsey zijn. Ik houd van koken en de liefde van de vrouw gaat ook door de maag toch? Én ik mag dan een dag iedereen flink afsnauwen, zonder consequenties, dat lijkt me wel leuk, voor een dagje dan..."
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen