Inloggen

“Mensen opleiden kost geld, mensen niet opleiden kost kapitalen”

“Mensen opleiden kost geld, mensen niet opleiden kost kapitalen”

Geplaatst op 24-9-2020 door Anouk Wigchert

TVVL inhouse cursus Klimaattechniek voor medewerkers Econox


Als specialist op het gebied van luchtbehandeling en ventilatie, hecht Econox veel waarde aan het adviseren van onze klanten. Dagelijks bespreken onze adviseurs ventilatievraagstukken met klanten. Van eenvoudige vraagstukken tot complexe situaties, die om een maatwerkoplossing vragen. Het doorontwikkelen van personeel is voor zowel een bedrijf als de medewerkers belangrijk, om op een gezonde manier te kunnen blijven groeien. Vandaar dat negen medewerkers in september zijn gestart met de TVVL inhouse cursus Klimaattechniek.

De cursus, die wordt gegeven op het kantoor van Econox, behandelt de meest actuele en relevante onderwerpen op het gebied van luchtbehandeling, comfort, klimaattechniek en duurzaamheid. De cursus wordt afgesloten met een examen. Kris van den Oever werkt drie jaar als accountmanager binnendienst bij Econox en volgt de opleiding: “in ons vak maak je met de juiste technische kennis het verschil voor de klant. We hebben in een vrij korte tijd een zeer groot assortiment gekregen, vanwege de uitbreiding. De opleiding geeft een verdieping in onze technische kennis, met name voor de luchtbehandelingskasten. Daarnaast zijn het ook leuke lessen. Vooral vanwege de energieke manier van lesgeven door de docent, Raymond Cordier de Croust. Hij koppelt de pittige theorie aan duidelijke praktijkvoorbeelden waardoor het goed te begrijpen is.”

 “Onze mensen staan dagelijks klaar voor de klant, ze gaan tot het uiterste om deze te voorzien van een passende oplossing. Er is veel kennis in het bedrijf aanwezig, mede dankzij jarenlange ervaring. Maar Econox groeit hard en de markt verandert snel. Dit vraagt om actuele, voorhanden kennis, zodat wij de best mogelijke gesprekspartner voor de installateur zijn. Mensen opleiden kost misschien geld, maar mensen niet opleiden kost kapitalen”. Aldus Sebas van Vugt, directeur bij Econox.

Over TVVL

TVVL is een bekend begrip binnen de installatiebranche. De vereniging is hét kennisknooppunt voor mensen die geloven in de kracht van kennis als motor van technologische innovatie in de sector van gebouwgebonden installaties en voorzieningen. TVVL heeft een uitgebreid aanbod aan vakinhoudelijke opleidingen voor professionals in de installatietechniek, een daarvan is de cursus Klimaattechniek.

SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen