Inloggen

Thimo Kersten, Sales Manager bij Econox aan het woord

Geplaatst op 3-9-2020 door Anouk Wigchert
“Ik werk al geruime tijd binnen de ventilatietechniek en in 2018 ben ik begonnen bij Econox. Het leuke aan werken bij Econox is de manier waarop wij de klant kunnen bedienen, we zijn niet alleen leverancier, maar ook producent. Dit maakt het mogelijk om mee te denken met de klant en deze van een passende (maatwerk) oplossing te voorzien.

Wij verkopen onze klant niet zomaar een ‘nee’, maar denken altijd in mogelijkheden. Een aantal maanden geleden kregen we de vraag om een bakkerij te voorzien van verse lucht. Het ging in totaal om 90.000 kuub. Op kantoor hebben we de koppen bij elkaar gestoken en hebben we 2 maatwerk Nozzle Jet Plenums ontworpen. Vanwege het formaat van de plenums was het wel een uitdaging om dit qua productie, transport en plaatsing goed te organiseren. Dit is een mooi voorbeeld van de kracht van Econox, we werken samen aan een oplossingen en stoppen niet tot we doen wat we beloofd hebben én dat voor een goede prijs.

Als ik een dag met iemand van baan zou mogen ruilen, zou het met Koning Willem-Alexander zijn. Het lijkt me leuk om een dag in zijn schoenen te staan. Daarnaast zou ik gebruik maken van zijn invloed en alle scholen adviseren om te zorgen voor een gezond binnenklimaat.”
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen