Inloggen

Zehnder en Thermoduct vullen elkaar aan in Passiefhuiscentrum

Geplaatst op 27-8-2020 door Anouk Wigchert

Zehnder heeft een eigen opstelling binnen het Passiefhuiscentrum in Deurne. Dit centrum is een unieke plek waar particulieren en professionals informatie kunnen krijgen over de best toepasbare producten voor het bouwen van een energiezuinige woning (passiefhuis). Zehnder toont binnen haar opstelling onder andere de mogelijkheden op het gebied van energiezuinige ventilatie. De geïsoleerde ventilatiebuis (Thermoduct) van Econox mag in deze opstelling niet ontbreken.

Ventilatieoplossingen voor een passieve woning
Zehnder heeft diverse binnenklimaatoplossingen in huis, waaronder verschillende systemen voor comfortabele ventilatie. Voor de aansluiting van de tentoongestelde ventilatie- en koelsystemen heeft Zehnder voor Thermoduct gekozen, een systeem speciaal ontwikkeld voor de ‘slimme’ installateur en uitermate geschikt voor de aansluiting van ventilatiesystemen met warmteterugwinning.

Thermoduct maakt aansluiten eenvoudig
Thermoduct kent vele voordelen: Het isoleren hoeft niet meer ter plaatse te gebeuren, de binnen kern bestaat uit metaal waardoor Thermoduct ook veel stiller is dan andere thermische luchtkanaalsystemen, de montage is eenvoudig en snel vanwege de safe verbinding met rubberen afdichting en sluitbanden én Thermoduct is in vele diameters leverbaar tot maar liefst 450 mm. Al deze voordelen bij elkaar hebben er voor gezorgd dat Thermoduct is uitgegroeid tot een bestseller binnen de installatiebranche. Daarom kiest ook Zehnder voor Thermoduct!

De binnenklimaatoplossingen van Zehnder zijn te bekijken in het Passiefhuiscentrum in Deurne.

SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen