Inloggen

Alex Krabshuis, accountmanager binnendienst bij Econox, aan het woord

Alex Krabshuis, accountmanager binnendienst bij Econox, aan het woord

Geplaatst op 21-7-2020 door Anouk Wigchert
“Ik ben begonnen in het magazijn van Econox, als bijbaantje en sindsdien loopt Econox als een rode draad door mijn leven. Tijdens en tussen mijn studies en reizen door heb ik diverse bijbaantjes bij verschillende afdelingen binnen Econox gehad. Nu werk ik ruim 2 jaar fulltime op de sales afdeling bij Econox.

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. Ik houd me bezig met het maken van offertes en het opvolgen hiervan. Tussendoor is er ook veel contact met klanten. Onze lijnen zijn erg kort en de klant krijgt direct mij of een collega te spreken, dat is erg fijn.

Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is. Laatst was een mooi voorbeeld. Op de VSK beurs was ons motto ‘Samen scoren’. Ik had een klant met een spoed project waar grote belangen aan vast zaten. Een mooie uitdaging! We hebben dit project samen succesvol volbracht. Na de levering belde de klant mij op en zei ‘zo, we hebben samen mooi gescoord’. Hier haal ik veel positieve energie uit.

Als ik een dag met iemand van baan mag ruilen zou het Jeff Bezos zijn, de CEO van Amazon. Met name vanwege zijn toewijding en focus op de ROI. Met zijn businessmodel is Amazon de grootste e-retailer ter wereld geworden.”
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen