Inloggen

Even voorstellen: Mike

Geplaatst op 11-6-2020 door Anouk Wigchert
“Een dag van baan ruilen met Elon Musk, dat lijkt mij wel wat”

Vandaag is Mike aan het woord. Mike werkt sinds kort bij Econox als trainee. Hij is net 18 jaar geworden, dit jaar geslaagd voor het vwo en heeft momenteel een tussenjaar.

"Net als alle scholieren zit ik al sinds maart thuis. Na een tijdje begon de verveling toe te slaan. Omdat ik nog niet weet wat ik na mijn opleiding wil gaan doen, besloot ik op zoek te gaan naar een baan. Ik hoopte op een baan bij een leuk bedrijf. Mijn omgeving zei echter dat ik in deze tijd blij moet zijn met elke baan. Tot mijn verassing was mijn eerste sollicitatie meteen raak en mocht ik beginnen bij Econox. Bij Econox doe ik administratief werk en beantwoord ik mails en vragen van klanten. Het is heel afwisselend werk, ik heb leuke collega's en je leert ook veel over ventilatietechniek.

Als ik een dag met iemand van baan zou mogen ruilen? Dat zou met Elon Musk zijn. Niet alleen vanwege zijn status en de gave bedrijven die hij heeft. Maar ook vanwege zijn manier van doen, het niet zo nauw nemen met de regels en gewoon doen en zeggen wat hij wil. Wel echt maar één dag hoor!"
Welkom bij het team en veel succes Mike!
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen