Inloggen

Even voorstellen: Anouk

Geplaatst op 2-6-2020 door Anouk Wigchert

Onlangs is Anouk Wigchert bij ons gestart als B2B marketing- en communicatiespecialist. Hieronder vertelt zij meer over haar eerste maand bij Econox.

Foto Anouk

Op 1 mei ben ik begonnen bij Econox en ik heb het erg naar mijn zin. Ik moet wel zeggen, het is een rare tijd om te starten met een nieuwe baan. “Hoi, ik ben Anouk (steekt hand uit), oeps sorry (maakt halfslachtige zwaai)”. Herkenbaar? Het moment van jezelf voorstellen is van een zelfverzekerde handdruk veranderd in een ongemakkelijk moment. Ondanks de bijzondere start ben ik heel blij bij Econox gestart te zijn in een leuk team. Bovendien bij een bedrijf dat zich bezighoudt met een gezond binnenklimaat. Een onderwerp dat momenteel hoog op de agenda staat.

Binnen Econox mag ik me volledig richten op de marketing en communicatie. Onder andere het schrijven van artikelen, teksten voor de website en het maken en delen van interessante, leuke en/of nuttige content op LinkedIn. Misschien heb je al wat voorbij zien komen?

Waar zou jij graag meer over willen lezen? Of heb je een leuk project gedaan waarbij materiaal van Econox is gebruikt? Laat het mij weten awigchert@econox.nl.
SGS keurmerk
CE keurmerk
TUV SUD

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen